LASTİK İŞ
ismail

HAYAT KURTARMAK İÇİN YARIŞIYORLAR

05.08.2020 - 11:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYAT KURTARMAK İÇİN YARIŞIYORLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahillerde boğulma tehlikesi yaşayan ve fenalaşan vatandaşlara sağlık ve nakil hizmeti veriyor

    Sahillerde hayat kurtaran ilk müdahale onlardan   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahillerinde görevli sağlık personeli ile vatandaşlara sağlık ve nakil hizmeti sunuyor. Büyükşehir cankurtaranlarının tespit edip boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara ilk müdahale eden sağlık personelleri önemli bir hizmeti yerine getiriyor.   SAĞLIK VE NAKİL HİZMETİ Plajlarda gerçekleşen vakalarda zamanın ne kadar önemli olduğunu bilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, boğulma tehlikesi geçiren vatandaşlara daha hızlı müdahale için Kandıra sahillerinde görev yapıyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Sağlık personeli, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.   İLK MÜDAHALE 15 Haziran tarihinden itibaren Karamürsel, Darıca ve Kandıra sahillerinde görev yapan ekipler, suda ve plajlarda oluşabilecek kazalara anında müdahale eden cankurtaranların kurtardığı vatandaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştiriyor. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl sahillerde görev yapan sağlık personeli Covid-19 a karşı koruyucu ekipmanlarla vatandaşlara hizmet veriyor. Sağlık İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı uzman sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen müdahalenin ardından vakanın durumuna göre hastaneye sevk ediliyor.   SAHİLLER ONLARA EMANET Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ambulans ekibinin sorumluluğunda bulunan plajlarda alınan önlemler neticesinde, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla denizin keyfini yaşayabileceklerini aktaran yetkililer; sahilde bulunan görsellere vatandaşın dikkatlice okumaları ve uygulamaları gerektiğini aktarıyor. ...
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahillerde boğulma tehlikesi yaşayan ve fenalaşan vatandaşlara sağlık ve nakil hizmeti veriyor

 

 

Sahillerde hayat kurtaran ilk müdahale onlardan

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahillerinde görevli sağlık personeli ile vatandaşlara sağlık ve nakil hizmeti sunuyor. Büyükşehir cankurtaranlarının tespit edip boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara ilk müdahale eden sağlık personelleri önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

 

SAĞLIK VE NAKİL HİZMETİ

Plajlarda gerçekleşen vakalarda zamanın ne kadar önemli olduğunu bilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, boğulma tehlikesi geçiren vatandaşlara daha hızlı müdahale için Kandıra sahillerinde görev yapıyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Sağlık personeli, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

 

İLK MÜDAHALE

15 Haziran tarihinden itibaren Karamürsel, Darıca ve Kandıra sahillerinde görev yapan ekipler, suda ve plajlarda oluşabilecek kazalara anında müdahale eden cankurtaranların kurtardığı vatandaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştiriyor. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl sahillerde görev yapan sağlık personeli Covid-19 a karşı koruyucu ekipmanlarla vatandaşlara hizmet veriyor. Sağlık İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı uzman sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen müdahalenin ardından vakanın durumuna göre hastaneye sevk ediliyor.

 

SAHİLLER ONLARA EMANET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ambulans ekibinin sorumluluğunda bulunan plajlarda alınan önlemler neticesinde, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla denizin keyfini yaşayabileceklerini aktaran yetkililer; sahilde bulunan görsellere vatandaşın dikkatlice okumaları ve uygulamaları gerektiğini aktarıyor.

...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.