LASTİK İŞ
ismail

''HAYATIN İÇİNDEYİM'' PROJESİ GÖLCÜK’TE

31.01.2020 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''HAYATIN İÇİNDEYİM'' PROJESİ GÖLCÜK’TE

Kocaeli’de İkamet eden, 55 yaş üstü vatandaşlarımız için sosyal aktivite ve hobi kulüpleri aracılığıyla sağlıklı, sosyal, keyifli yaş almaya dayalı, aktif yaşlanma programı ilçemizde de uygulanacak.

Proje dahilindeki tüm aktiviteler ve üyelik ücretsizdir. Detaylı bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz Büyükşehir 153 nolu telefonunu arayabilirler.   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Şefi Ayşegül Özkar Yıldırım, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Hayatın İçindeyim Projesi Gölcük Sorumlusu Tarık Yavuz Uzuner ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Gölcük’te başlayacak “Hayatın İçindeyim” projesiyle ilgili bilgi verdi.   HAYATIN İÇİNDEYİM PROJESİ KAPSAMINDA HOBİ KULÜPLERİ OLUŞTURULACAK   AKADEMİ KULÜBÜ Bireylerin hayatları boyunca eksik kaldıklarını düşündükleri ve almayı istedikleri eğitimler alanında uzman kişiler tarafından sunulacak. Okuma yazma, Seminerler, Siyaset Okulu ve Sağlık Akademisi vb. alanlardan bazıları.   YEŞİL SEVENLER KULÜBÜ Bireyleri şehir hayatından çıkarmak yeşille tekrar tanıştırmak hedeflenmektedir. Demonte dikey bahçe (Evden çıkamayanlar için), Doğa Okulu, Fidan Dikme, Doğa Yürüyüşleri, Hobi Bahçeleri bunlardan bazılarıdır.   SAĞLIKLI YAŞAM KULÜBÜ Sağlıklı beslenme ve sağlıkla ilgili seminer, eğitim, bilgilendirme ve destek çalışmaları yapılacaktır. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, Olta Balıkçılığı, Yelken, Bisiklete Binme, Bocce Ligi bunlardan bazılarıdır.   SANAT KULÜBÜ Bireylerin yaşlılık sürecinde ilgi alanlarına göre tercih edebilecekleri alanlarda sanatsal faaliyetler düzenlenecektir. Resim, Fotoğraf, Hat sanatı, Ebru sanatı, Örgü örme, Müzik alanları bunlardan bazılarıdır.   KÜLTÜR KULÜBÜ Çeşitli kültürel etkinlik ve aktiviteler yapılacaktır. Tarih ve turistlik mekan ziyaretleri, Yöresel yemek kursları, Yöresel müzik eğitimleri, Tiyatro-sinema etkinlikleri, Oyun ve müzikal etkinlikleri bunlardan bazılarıdır.
Kocaeli’de İkamet eden, 55 yaş üstü vatandaşlarımız için sosyal aktivite ve hobi kulüpleri aracılığıyla sağlıklı, sosyal, keyifli yaş almaya dayalı, aktif yaşlanma programı ilçemizde de uygulanacak.

Proje dahilindeki tüm aktiviteler ve üyelik ücretsizdir. Detaylı bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz Büyükşehir 153 nolu telefonunu arayabilirler.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Şefi Ayşegül Özkar Yıldırım, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Hayatın İçindeyim Projesi Gölcük Sorumlusu Tarık Yavuz Uzuner ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Gölcük’te başlayacak “Hayatın İçindeyim” projesiyle ilgili bilgi verdi.

 

HAYATIN İÇİNDEYİM PROJESİ KAPSAMINDA

HOBİ KULÜPLERİ OLUŞTURULACAK

 

AKADEMİ KULÜBÜ

Bireylerin hayatları boyunca eksik kaldıklarını düşündükleri ve almayı istedikleri eğitimler alanında uzman kişiler tarafından sunulacak. Okuma yazma, Seminerler, Siyaset Okulu ve Sağlık Akademisi vb. alanlardan bazıları.

 

YEŞİL SEVENLER KULÜBÜ

Bireyleri şehir hayatından çıkarmak yeşille tekrar tanıştırmak hedeflenmektedir. Demonte dikey bahçe (Evden çıkamayanlar için), Doğa Okulu, Fidan Dikme, Doğa Yürüyüşleri, Hobi Bahçeleri bunlardan bazılarıdır.

 

SAĞLIKLI YAŞAM KULÜBÜ

Sağlıklı beslenme ve sağlıkla ilgili seminer, eğitim, bilgilendirme ve destek çalışmaları yapılacaktır. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, Olta Balıkçılığı, Yelken, Bisiklete Binme, Bocce Ligi bunlardan bazılarıdır.

 

SANAT KULÜBÜ

Bireylerin yaşlılık sürecinde ilgi alanlarına göre tercih edebilecekleri alanlarda sanatsal faaliyetler düzenlenecektir. Resim, Fotoğraf, Hat sanatı, Ebru sanatı, Örgü örme, Müzik alanları bunlardan bazılarıdır.

 

KÜLTÜR KULÜBÜ

Çeşitli kültürel etkinlik ve aktiviteler yapılacaktır. Tarih ve turistlik mekan ziyaretleri, Yöresel yemek kursları, Yöresel müzik eğitimleri, Tiyatro-sinema etkinlikleri, Oyun ve müzikal etkinlikleri bunlardan bazılarıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.