LASTİK İŞ
ismail

HAYATA SAHNEDEN BAKIN

05.12.2019 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYATA SAHNEDEN BAKIN

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi Kervansaray'da düzenleyecekler Müzikal gösteri için hazırlanıyor.

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi Kervansaray'da düzenleyecekleri Müzikal gösteri için davetiyeleri dağıtmaya devam ediyor. Geceye davet Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz "Down Sendromlu, Otizmli, İşitme Engelli, Zihinsel Engelli 25 öğrencimizden  oluşan grubumuzla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde 7 Aralık Cumartesi günü saat 18;00'de Kokteyl ile başlayan programımız 19;00'da Müzik ve Dans gösterisi ile devam edecek. Kullanılan Müzik aletlerini Gölcüklü sanatçı dostumuz Toygar Işıklı gönderiyor. Sürpriz sanatçı dostlarımızın olacağı gecede tüm Gölcük halkını davet ediyoruz. "+1 Farkla Hayata Sahneden Bakın Müzikal ve Dans gecemize"  çevre illerden, ilçelerden misafir gelecek. Hatta Çorlu Kültür Müdürü,Gelibolu, Gaziantep gibi şehirlerimizden yetkili misafirlerimiz katılacak. Aynı zamanda Avrupa Yüzme Şampiyonu Fatma Çağla Demir de onur konuğumuz olacak"dedi.
+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi Kervansaray'da düzenleyecekler Müzikal gösteri için hazırlanıyor.

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi Kervansaray'da düzenleyecekleri Müzikal gösteri için davetiyeleri dağıtmaya devam ediyor.

Geceye davet
Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz "Down Sendromlu, Otizmli, İşitme Engelli, Zihinsel Engelli 25 öğrencimizden  oluşan grubumuzla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde 7 Aralık Cumartesi günü saat 18;00'de Kokteyl ile başlayan programımız 19;00'da Müzik ve Dans gösterisi ile devam edecek. Kullanılan Müzik aletlerini Gölcüklü sanatçı dostumuz Toygar Işıklı gönderiyor. Sürpriz sanatçı dostlarımızın olacağı gecede tüm Gölcük halkını davet ediyoruz. "+1 Farkla Hayata Sahneden Bakın Müzikal ve Dans gecemize"  çevre illerden, ilçelerden misafir gelecek. Hatta Çorlu Kültür Müdürü,Gelibolu, Gaziantep gibi şehirlerimizden yetkili misafirlerimiz katılacak. Aynı zamanda Avrupa Yüzme Şampiyonu Fatma Çağla Demir de onur konuğumuz olacak"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.