Hayata Bağlayan Yardım

Gölcük 25.07.2013 - 22:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Hayata Bağlayan Yardım

Gölcük Belediyesi’nden Hayata Bağlayan Yardım Gölcük Belediyesi Sosyal sorumluluk projeleri Tüm hızıyla devam ediyor

Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te Ulaşlı Yavuz Sultan Selim mahallesinde ikamet eden  Fatma Kılıç ve Habibe Büyükbaş isimli iki yürüme engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalyelerini ve engelli yataklarını, evlerine yaptığı ziyaret ile takdim etti. Başkan Ellibeş, Teslim edilen sandalyeler ile engelli vatandaşlarımız ailelerinin yardımı ile dışarı çıkıp dolaşabileceğini ve toplum içinde kendilerine yer bulabileceğini belirtti. Başkan Ellibeş, Biz belediye olarak engelli vatandaşlarımıza karşı her türlü yardımı, imkanı sağlama çabası içerisindeyiz, elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız ve bu tür projeleri devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Belediyemiz gibi tüm vatandaşlarımızı böyle konularda sağ duyulu olmaya davet ediyorum dedi. Sandalyelerine kavuşan aileler Başkan Ellibeş’e gösterdiği ilgiden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ettiler. Başkan Ellibeş ailelere ve engelli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra evlerinden ayrıldı.
Gölcük Belediyesi’nden Hayata Bağlayan Yardım Gölcük Belediyesi Sosyal sorumluluk projeleri Tüm hızıyla devam ediyor

Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te Ulaşlı Yavuz Sultan Selim mahallesinde ikamet eden  Fatma Kılıç ve Habibe Büyükbaş isimli iki yürüme engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalyelerini ve engelli yataklarını, evlerine yaptığı ziyaret ile takdim etti.

Başkan Ellibeş, Teslim edilen sandalyeler ile engelli vatandaşlarımız ailelerinin yardımı ile dışarı çıkıp dolaşabileceğini ve toplum içinde kendilerine yer bulabileceğini belirtti. Başkan Ellibeş, Biz belediye olarak engelli vatandaşlarımıza karşı her türlü yardımı, imkanı sağlama çabası içerisindeyiz, elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız ve bu tür projeleri devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Belediyemiz gibi tüm vatandaşlarımızı böyle konularda sağ duyulu olmaya davet ediyorum dedi.

Sandalyelerine kavuşan aileler Başkan Ellibeş’e gösterdiği ilgiden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ettiler. Başkan Ellibeş ailelere ve engelli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra evlerinden ayrıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.