LASTİK İŞ

"HAYATIN RENKLERİ" FOTOĞRAF SUNUMU YAPILDI

22.04.2015 - 20:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"HAYATIN RENKLERİ" FOTOĞRAF SUNUMU YAPILDI

Fotoğraf Sanatçısı Aytül Özdemir Akbaş, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen programda ‘Hayatın Renkleri’ konulu fotoğraf sunumunu gerçekleştirdi.

Fotoğraf sunumuna Üniversite Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Yazar Halil İhsan Sönmez, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, İlçemiz ressamlarından Banu Devrim ve öğrenciler katıldı. DEMİRKOL BAŞARILAR DİLEDİ Fotoğraf sunumuna başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol “Bugün Üniversitemizde Fotoğraf Sanatçımız Sayın Aytül Özdemir Akbaş’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisine üniversite olarak teşekkür ediyoruz. Aytül hanım bugün bizlere ‘Hayatın Renkleri’ adlı fotoğraf sunumunu izlettirecek. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. İLK KEZ SUNUM YAPTI  Fotoğraf Sanatçısı Aytül Özdemir Akbaş, programda yaptığı açıklamada ilk kez sunum yaptığını belirterek çok heyecanlı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Akbaş’ın ‘Hayatın Renkleri’ konulu fotoğraf sunumuna geçildi. Öğrenciler ve sunumu izlemeye gelenler Akbaş’ın sunumunu büyük bir beğeniyle alkışladı. Akbaş daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayarak fotoğraflarla ilgili bilgi verdi. 
Fotoğraf Sanatçısı Aytül Özdemir Akbaş, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen programda ‘Hayatın Renkleri’ konulu fotoğraf sunumunu gerçekleştirdi.
Fotoğraf sunumuna Üniversite Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Yazar Halil İhsan Sönmez, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, İlçemiz ressamlarından Banu Devrim ve öğrenciler katıldı.
DEMİRKOL BAŞARILAR DİLEDİ
Fotoğraf sunumuna başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol “Bugün Üniversitemizde Fotoğraf Sanatçımız Sayın Aytül Özdemir Akbaş’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisine üniversite olarak teşekkür ediyoruz. Aytül hanım bugün bizlere ‘Hayatın Renkleri’ adlı fotoğraf sunumunu izlettirecek. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
İLK KEZ SUNUM YAPTI
 Fotoğraf Sanatçısı Aytül Özdemir Akbaş, programda yaptığı açıklamada ilk kez sunum yaptığını belirterek çok heyecanlı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Akbaş’ın ‘Hayatın Renkleri’ konulu fotoğraf sunumuna geçildi. Öğrenciler ve sunumu izlemeye gelenler Akbaş’ın sunumunu büyük bir beğeniyle alkışladı. Akbaş daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayarak fotoğraflarla ilgili bilgi verdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.