LASTİK İŞ
ismail

HAYDİ GÖLCÜK MAÇA

Spor 02.04.2019 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYDİ GÖLCÜK MAÇA

TFF 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Gölcükspor, yarın hafta içi mesaisinde sezonun en önemli maçında, Halide Edip Adıvarspor'u konuk edecek. Bu maçı önemli kılan en önemli nokta ise Gölcükspor'un 32, rakibinin 35 puan olması. Kırmızı Şimşekler bu maçın son hazırlığının İhsaniye Stadı'nda yaptı. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin tüm Gölcük’ü maça davet etti.

MUTLAKA KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇ Gölcükspor 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek,  kendi evinde konuk edeceği Halide Edip Adıvaspor maçına hazırlandı. TFF 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde sezonun en önemli maçında, İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor'u konuk edecek. Bu maçı önemli kılan en önemli nokta ise Gölcükspor'un 32, rakibinin 35 puan olması. Bu nedenle Gölcükspor'un ligde korkulu rüya görmemesi için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Kırmızı Şimşekler bu maçın son hazırlığını, İhsaniye Stadı'nda yaptı. Kırmızı Siyahlılar, düşme hanının sadece iki puan üzerinde, 32 puanda yer alırken, korkulu rüyadan uyanmak için mutlaka kazanmak zorunda olacak. Rakip Halide Edip ise son derece rahat ve 35 puanda yer alıyor. Ancak kaybetmesi durumunda düşme hattı korkusu yaşayabilir. Bu durumda da yarınki maça temkinli gelecek. Maç Gölcük Stadı’nda Bugün oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak. Pazar günü dinlenen takım dün son bir idman yaptı.   Müsabakayı Lütfullah Aslan yönetecek. Taraftarların maça ilgi göstermesi isteniyor. Gölcük’ün yeni Belediye Başkanı AK Parti’li Yıldırım Sezer de maça gelecek ve meslektaşı başkan Ahmet Şahin’e destek verecek. 29. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI çarşamba 15.00 Ank. Adliyespor-Serik Belediyespor  3 NİSAN ÇARŞAMBA 14.00 Cizrespor-Turgutluspor 15.00 Bayburtspor-Kocaelispor 15.00 Karacabeyspor-Bağcılarspor 15.00 Muğlaspor-Bucaspor 15.00 Fatsa Belediyespor-Erzincanspor 15.00 1461 Trabzon-Payasspor 15.00 Gölcükspor-Halide Edip Adıvarspor 15.00 15.00 Çorumspor-Diyarbekirspor
TFF 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Gölcükspor, yarın hafta içi mesaisinde sezonun en önemli maçında, Halide Edip Adıvarspor'u konuk edecek. Bu maçı önemli kılan en önemli nokta ise Gölcükspor'un 32, rakibinin 35 puan olması. Kırmızı Şimşekler bu maçın son hazırlığının İhsaniye Stadı'nda yaptı. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin tüm Gölcük’ü maça davet etti.

MUTLAKA KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇ
Gölcükspor 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek,  kendi evinde konuk edeceği Halide Edip Adıvaspor maçına hazırlandı. TFF 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde sezonun en önemli maçında, İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor'u konuk edecek. Bu maçı önemli kılan en önemli nokta ise Gölcükspor'un 32, rakibinin 35 puan olması. Bu nedenle Gölcükspor'un ligde korkulu rüya görmemesi için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Kırmızı Şimşekler bu maçın son hazırlığını, İhsaniye Stadı'nda yaptı.

Kırmızı Siyahlılar, düşme hanının sadece iki puan üzerinde, 32 puanda yer alırken, korkulu rüyadan uyanmak için mutlaka kazanmak zorunda olacak. Rakip Halide Edip ise son derece rahat ve 35 puanda yer alıyor. Ancak kaybetmesi durumunda düşme hattı korkusu yaşayabilir. Bu durumda da yarınki maça temkinli gelecek. Maç Gölcük Stadı’nda Bugün oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak. Pazar günü dinlenen takım dün son bir idman yaptı. 
 Müsabakayı Lütfullah Aslan yönetecek. Taraftarların maça ilgi göstermesi isteniyor. Gölcük’ün yeni Belediye Başkanı AK Parti’li Yıldırım Sezer de maça gelecek ve meslektaşı başkan Ahmet Şahin’e destek verecek.

29. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI
çarşamba
15.00 Ank. Adliyespor-Serik Belediyespor 
3 NİSAN ÇARŞAMBA
14.00 Cizrespor-Turgutluspor
15.00 Bayburtspor-Kocaelispor
15.00 Karacabeyspor-Bağcılarspor
15.00 Muğlaspor-Bucaspor
15.00 Fatsa Belediyespor-Erzincanspor
15.00 1461 Trabzon-Payasspor
15.00 Gölcükspor-Halide Edip Adıvarspor
15.00 15.00 Çorumspor-Diyarbekirspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.