HAYDİ GÖLCÜKSPOR MAÇINA

Spor 26.09.2017 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYDİ GÖLCÜKSPOR MAÇINA

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta maçları, bugün 7 ve yarın oynanacak olan 2 maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde Başkent Temsilcisi ve geçen yılda aynı grupta yer aldığı Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Saat 16.00 da Şirinköy Stadı’nda başlayacak olan maçı, Karabük Bölgesi hakemlerinden, Mustafa Hakan Belder yönetecek. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor 4 puanla 13. Sırada yer alırken, rakibi ise 6 puanla 8’inci sırada yer alıyor

RAKİP ANAKARA DEMİRSPOR Ligin geride kalan ilk 4 haftasında, 2 yenilgi, 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, geöen hafta Rize deplşasmanında Pazarspor karşısında aldığı yenilgiyi,  kendi sahasında konuk edeceği, Ankara Demirspor maçında telafi etmek istiyor. Bu anlamda, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta maçları, bugün 7 ve yarın oynanacak olan 2 maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde Başkent Temsilcisi ve geçen yılda aynı grupta yer aldığı Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Saat 16.00 da Şirinköy Stadı’nda başlayacak olan maçı, Karabük Bölgesi hakemlerinden, Mustafa Hakan Belder yönetecek. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor 4 puanla 13. Sırada yer alırken, rakibi ise 6 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Bu önemli maç için, tüm Gölcükspor taraftarlarını 2 saatliğine Şirinköy Stadı’na davet ediyoruz. BAŞKANDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yarın saat 16.00 da oynanacak olan maçta, tribün desteği için 2 gün boyunca temaslarda bulundu. Bazı lise öğrencilerinin maça gelmesi için, gerekli girişimlerde bulunan Başkan Şahin, benzer uygulamayı geçen sezonda yapmış ve amacına ulaşmıştı. Aynı desteği ilçemizdeki amamtör küme takımlarından da bekleyen Başkan Şahin, Ankara Demirspor maçının önemine dikkat çöekerek, “Pazarspor mağlubiyetinden sonra, bu maçın zorluk derecesi epey arrtı ve mutlak kazanılması gereken bir maç haline geldi. Ancak bunu başarmamız için, tribün desteğine ve taraftra desteğine ihtiyacımız var. Maçlarımızı dolu tribünlere oynarsak, iddia ediyorum Gölcük’te her takımı yeneriz. Ben inanıyorum, bu takım daha iyi yerlere gelecek” diyerek, camianın yüreğine su serpti.   7 MAÇ BUGÜN, 2’Sİ YARIN Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta, ilk 4 hafta maçları geride kaldı. İlk 4 hafta sonunda zirveyi 10’ar puanla Diyarbekirspor ve Pazarspor paylaşıyor. Temsilcimiz Gölcükspor ise 4 maçta topladığı 4 puanla, 13. Sırada yer alıyor. Gölcükspor, hafta içi mesaisinde yerin Ankara Demrspor’u ağırlayacak. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 5’inci haftanın maç programı ile oluşan son puan durumu şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta maçları, bugün 7 ve yarın oynanacak olan 2 maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde Başkent Temsilcisi ve geçen yılda aynı grupta yer aldığı Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Saat 16.00 da Şirinköy Stadı’nda başlayacak olan maçı, Karabük Bölgesi hakemlerinden, Mustafa Hakan Belder yönetecek. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor 4 puanla 13. Sırada yer alırken, rakibi ise 6 puanla 8’inci sırada yer alıyor

RAKİP ANAKARA DEMİRSPOR

Ligin geride kalan ilk 4 haftasında, 2 yenilgi, 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, geöen hafta Rize deplşasmanında Pazarspor karşısında aldığı yenilgiyi,  kendi sahasında konuk edeceği, Ankara Demirspor maçında telafi etmek istiyor. Bu anlamda, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta maçları, bugün 7 ve yarın oynanacak olan 2 maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde Başkent Temsilcisi ve geçen yılda aynı grupta yer aldığı Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Saat 16.00 da Şirinköy Stadı’nda başlayacak olan maçı, Karabük Bölgesi hakemlerinden, Mustafa Hakan Belder yönetecek. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor 4 puanla 13. Sırada yer alırken, rakibi ise 6 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Bu önemli maç için, tüm Gölcükspor taraftarlarını 2 saatliğine Şirinköy Stadı’na davet ediyoruz.

BAŞKANDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yarın saat 16.00 da oynanacak olan maçta, tribün desteği için 2 gün boyunca temaslarda bulundu. Bazı lise öğrencilerinin maça gelmesi için, gerekli girişimlerde bulunan Başkan Şahin, benzer uygulamayı geçen sezonda yapmış ve amacına ulaşmıştı. Aynı desteği ilçemizdeki amamtör küme takımlarından da bekleyen Başkan Şahin, Ankara Demirspor maçının önemine dikkat çöekerek, “Pazarspor mağlubiyetinden sonra, bu maçın zorluk derecesi epey arrtı ve mutlak kazanılması gereken bir maç haline geldi. Ancak bunu başarmamız için, tribün desteğine ve taraftra desteğine ihtiyacımız var. Maçlarımızı dolu tribünlere oynarsak, iddia ediyorum Gölcük’te her takımı yeneriz. Ben inanıyorum, bu takım daha iyi yerlere gelecek” diyerek, camianın yüreğine su serpti.

 

7 MAÇ BUGÜN, 2’Sİ YARIN

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta, ilk 4 hafta maçları geride kaldı. İlk 4 hafta sonunda zirveyi 10’ar puanla Diyarbekirspor ve Pazarspor paylaşıyor. Temsilcimiz Gölcükspor ise 4 maçta topladığı 4 puanla, 13. Sırada yer alıyor. Gölcükspor, hafta içi mesaisinde yerin Ankara Demrspor’u ağırlayacak. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 5’inci haftanın maç programı ile oluşan son puan durumu şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.