LASTİK İŞ

HEDEF DAHA TEMİZ BİR GÖLCÜK

22.05.2019 - 11:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HEDEF DAHA TEMİZ BİR GÖLCÜK

Gölcük Belediyesi daha yaşanabilir bir çevre oluşması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda Temizlik İşleri Ekipleri’nin ilçe genelinde sürdürdüğü ot kesim ve temizlik çalışmaları sistemli bir şekilde sürdürülüyor.

GÖRSEL KİRLİLİK ENGELLENİYOR Gölcük Belediyesi daha yaşanabilir bir çevre oluşması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Yapılan bu çalışmalarla birlikte Gölcük’ün daha temiz ve güzel olması için ekipler ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Temizlik İşleri Ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalar da öncelikle belirlenen yerlerinin ot kesim çalışmaları yapılıp, sonrasında oluşan atıklar toplanarak görsel kirliliğin oluşması engelleniyor. 411 00 10 NOLU TELEFONU ARAMALISINIZ Belediye Temizlik Ekipleri tarafından yoğun emek harcanarak yapılan bu çalışmalara vatandaşlarımızın daha duyarlı olması, çevreyi kirletmemeleri ve oluşan atıklarda ise 411 00 10 telefonu arayıp bilgi vermesi bekleniyor. DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRI İlçe genelinde sürdürülen bu çalışmalar neticesinde duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenilmesiyle Gölcük'ün daha yaşanabilir bir yer olması noktasında rol oynayacağı yetkililerce önemle vurgulanıyor.
Gölcük Belediyesi daha yaşanabilir bir çevre oluşması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda Temizlik İşleri Ekipleri’nin ilçe genelinde sürdürdüğü ot kesim ve temizlik çalışmaları sistemli bir şekilde sürdürülüyor.

GÖRSEL KİRLİLİK ENGELLENİYOR

Gölcük Belediyesi daha yaşanabilir bir çevre oluşması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Yapılan bu çalışmalarla birlikte Gölcük’ün daha temiz ve güzel olması için ekipler ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Temizlik İşleri Ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalar da öncelikle belirlenen yerlerinin ot kesim çalışmaları yapılıp, sonrasında oluşan atıklar toplanarak görsel kirliliğin oluşması engelleniyor.

411 00 10 NOLU TELEFONU ARAMALISINIZ

Belediye Temizlik Ekipleri tarafından yoğun emek harcanarak yapılan bu çalışmalara vatandaşlarımızın daha duyarlı olması, çevreyi kirletmemeleri ve oluşan atıklarda ise 411 00 10 telefonu arayıp bilgi vermesi bekleniyor.

DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRI

İlçe genelinde sürdürülen bu çalışmalar neticesinde duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenilmesiyle Gölcük'ün daha yaşanabilir bir yer olması noktasında rol oynayacağı yetkililerce önemle vurgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.