HEDEF GÖLCÜK’ÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMASI

Gölcük 19.10.2019 - 10:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HEDEF GÖLCÜK’ÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMASI

Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri artık GÖLAŞ tesislerini indirimli kullanacak

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ işletmesini gerçekleştirdiği; Yalı Konak Otel, Yalı Restoran ve Kafe, Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Restoran Kafe ve Bungalov Evler, Kavaklı Yüzme Havuzu, Kavaklı Buz Pisti Tesisleri, Örcün Sultan Hatun Konağı’nda geçerli olmak üzere, kurum ve derneklerle özel indirim protokolleri imzalıyor. Bu kapsamda Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile ilk olarak protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile sendika ve dernek üyelerine GÖLAŞ’ın işlettiği tüm tesislerde özel indirimler uygulanacak.   HEDEF GÖLCÜK’ÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMASI   GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker yaptığı açıklamada; “Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ olarak, işlettiğimiz tesislerin kullanımını cazip hale getirmek ve il genelinden Gölcükümüzün çekim merkezi olmasını sağlamak amacıyla çeşitli kurum ve derneklerle özel indirim protokolleri imzalayarak, üyelerinin indirimli hizmet almasını sağlıyoruz. Bu çalışmamıza yeni başlamakla birlikte kısa sürede; Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlarıyla indirim protokolü imzaladık. İleriki günlerde daha birçok kurum ve dernekle indirim protokolü imzalayarak bu özel hizmetimizin ağını ve genişletilmesini sağlayacağız. GÖLAŞ olarak işlettiğimiz tesislerle Gölcükümüzün çekim merkezi olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri artık GÖLAŞ tesislerini indirimli kullanacak

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ işletmesini gerçekleştirdiği; Yalı Konak Otel, Yalı Restoran ve Kafe, Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Restoran Kafe ve Bungalov Evler, Kavaklı Yüzme Havuzu, Kavaklı Buz Pisti Tesisleri, Örcün Sultan Hatun Konağı’nda geçerli olmak üzere, kurum ve derneklerle özel indirim protokolleri imzalıyor. Bu kapsamda Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile ilk olarak protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile sendika ve dernek üyelerine GÖLAŞ’ın işlettiği tüm tesislerde özel indirimler uygulanacak.

 

HEDEF GÖLCÜK’ÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMASI

 

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker yaptığı açıklamada; “Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ olarak, işlettiğimiz tesislerin kullanımını cazip hale getirmek ve il genelinden Gölcükümüzün çekim merkezi olmasını sağlamak amacıyla çeşitli kurum ve derneklerle özel indirim protokolleri imzalayarak, üyelerinin indirimli hizmet almasını sağlıyoruz. Bu çalışmamıza yeni başlamakla birlikte kısa sürede; Kocaeli Vergi Müfettişleri Derneği, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlarıyla indirim protokolü imzaladık. İleriki günlerde daha birçok kurum ve dernekle indirim protokolü imzalayarak bu özel hizmetimizin ağını ve genişletilmesini sağlayacağız. GÖLAŞ olarak işlettiğimiz tesislerle Gölcükümüzün çekim merkezi olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.