LASTİK İŞ
ismail

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Spor 08.01.2020 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Kocaeli Bayan Futbol Kulübü alt yapı çalışmalarını ara vermeden Yahya Kaptan’da Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde sürdürüyor. Yeşil siyahlı bayanlar Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde bu sezon mücadele veren Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmeye devam ediyor. Teknik sorumlu Hasan Alemdaroğlu nezaretinde antrenörler Özge Arslan, Sinem Şirin ve Serra Çağan gözetiminde yapılan çalışmalar iki grup halinde 60 sporcu ile devam ediyor. Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde cumartesi ve pazar günü yapılan antrenmanlarda altyapıda forma giyen sporcuların heyecanları dinmiyor. İki hafta sonra başlayacak olan Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligi’ne katılacak olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, alt yapısında yetişen sporcularla ligde zorlu rakipleriyle mücadele verecek. Özge Arslan, Sinem Şirin ve Serra Çağan gözetiminde yapılan antrenmanlarda yıldızlar liginde mücadele verecek yıldız kızların hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan son çalışmalarda minik ve yıldız kızlar karışık olarak çift kalede maçta kıyasıya mücadeleler yaşandı.  YILDIZLAR LİGİ BAŞLIYOR Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na yapılan başvurular neticesinde katılımcı kulüpleri belirlenmiş ve tff.org adresi üzerinden ilan edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından bölgesel olarak belirlenen gruplar ve müsabaka programları belli oldu. 2019-2020 Kadın Futbol Ligleri müsabakaları statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacaklar. 19 Ocak Pazar gününden itibaren oynanması planlanan 2019-2020 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2004 ile 31.12.2006 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular oynayabilecek. MAÇLAR SAKARYA’DA Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na katılacak Kocaeli Bayan Futbol Kulübü birinci kademe müsabakaları dahilinde 15. Grup’ta mücadele edecek. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün rakipleri arasında Düzce Kadın Futbol Kulübü, Ozanlargücü Spor Kulübü ve Sakarya Ankaspor Bayan Futbol Kulübü takımları bulunuyor. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ilk maçında 19 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Ozanlargücü Spor Kulübü ile karşılaşacak. İkinci müsabakada yeşil siyahlı temsilcimiz 20 Ocak Pazartesi günü saat 12.00’de Sakarya Ankaspor Bayan Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Yeşil siyahlı bayanlar 22 Ocak Çarşamba günü üçüncü ve son grup maçında aynı saatte Düzce Kadın Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Grup maçları Sakarya Erenler Atatürk Stadı’nda oynanacak.
Kocaeli Bayan Futbol Kulübü alt yapı çalışmalarını ara vermeden Yahya Kaptan’da Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde sürdürüyor. Yeşil siyahlı bayanlar Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde bu sezon mücadele veren Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmeye devam ediyor. Teknik sorumlu Hasan Alemdaroğlu nezaretinde antrenörler Özge Arslan, Sinem Şirin ve Serra Çağan gözetiminde yapılan çalışmalar iki grup halinde 60 sporcu ile devam ediyor. Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde cumartesi ve pazar günü yapılan antrenmanlarda altyapıda forma giyen sporcuların heyecanları dinmiyor. İki hafta sonra başlayacak olan Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligi’ne katılacak olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, alt yapısında yetişen sporcularla ligde zorlu rakipleriyle mücadele verecek. Özge Arslan, Sinem Şirin ve Serra Çağan gözetiminde yapılan antrenmanlarda yıldızlar liginde mücadele verecek yıldız kızların hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan son çalışmalarda minik ve yıldız kızlar karışık olarak çift kalede maçta kıyasıya mücadeleler yaşandı. 
YILDIZLAR LİGİ BAŞLIYOR
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na yapılan başvurular neticesinde katılımcı kulüpleri belirlenmiş ve tff.org adresi üzerinden ilan edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından bölgesel olarak belirlenen gruplar ve müsabaka programları belli oldu. 2019-2020 Kadın Futbol Ligleri müsabakaları statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacaklar. 19 Ocak Pazar gününden itibaren oynanması planlanan 2019-2020 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2004 ile 31.12.2006 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular oynayabilecek.

MAÇLAR SAKARYA’DA
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na katılacak Kocaeli Bayan Futbol Kulübü birinci kademe müsabakaları dahilinde 15. Grup’ta mücadele edecek. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün rakipleri arasında Düzce Kadın Futbol Kulübü, Ozanlargücü Spor Kulübü ve Sakarya Ankaspor Bayan Futbol Kulübü takımları bulunuyor. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ilk maçında 19 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Ozanlargücü Spor Kulübü ile karşılaşacak. İkinci müsabakada yeşil siyahlı temsilcimiz 20 Ocak Pazartesi günü saat 12.00’de Sakarya Ankaspor Bayan Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Yeşil siyahlı bayanlar 22 Ocak Çarşamba günü üçüncü ve son grup maçında aynı saatte Düzce Kadın Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Grup maçları Sakarya Erenler Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.