HEDEF MECLİSE GİRMEK

Asayiş 29.04.2015 - 19:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HEDEF MECLİSE GİRMEK

Vatan Partisi Gölcük İlçe Örgütü parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Gölcük İlçe Örgütü parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıya Vatan Partisi İl Başkanı Salih Vedat Olguntürk, Milletvekili adayı Recai Alkan, Eski İl Başkanı ve Propaganda büro başkanı Neval Sağdıç, İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu, İl Saymanı Mustafa Şener ve ilçe yönetimi ve partililer katıldı. HEDEF MECLİSE GİRMEK Vatan Partisi İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, toplantıda yaptığı açıklamada "7 Haziran Genel Seçimlerine giden süreçte, Gölcük’te ne yapılacağını konuşacağız. Özel problemlerin giderilmesi konusunda görüşmeler yapacağız. Seçimlere az bir süre kaldı. Bizler bu süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz Meclise girmektir” dedi.Vatan Partisi İl Başkanı Vedat Olguntürk, ise yaptığı açıklamada  “Bugünkü toplantımız 7 Haziran Genel Seçimleri ile ilgili olacaktır. Bizler bugün partililerimizin görüşlerini alıp sorunun çözümü hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Vatan Partisi bu seçimde meclise girecektir” dedi.
Vatan Partisi Gölcük İlçe Örgütü parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Vatan Partisi Gölcük İlçe Örgütü parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 
Toplantıya Vatan Partisi İl Başkanı Salih Vedat Olguntürk, Milletvekili adayı Recai Alkan, Eski İl Başkanı ve Propaganda büro başkanı Neval Sağdıç, İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu, İl Saymanı Mustafa Şener ve ilçe yönetimi ve partililer katıldı.
HEDEF MECLİSE GİRMEK
Vatan Partisi İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, toplantıda yaptığı açıklamada "7 Haziran Genel Seçimlerine giden süreçte, Gölcük’te ne yapılacağını konuşacağız. Özel problemlerin giderilmesi konusunda görüşmeler yapacağız. Seçimlere az bir süre kaldı. Bizler bu süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz Meclise girmektir” dedi.Vatan Partisi İl Başkanı Vedat Olguntürk, ise yaptığı açıklamada  “Bugünkü toplantımız 7 Haziran Genel Seçimleri ile ilgili olacaktır. Bizler bugün partililerimizin görüşlerini alıp sorunun çözümü hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Vatan Partisi bu seçimde meclise girecektir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.