LASTİK İŞ
ismail

''HEDEFİM MAHALLEYE SAĞLIK OCAĞI YAPTIRMAK''

Gündem 27.09.2018 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''HEDEFİM MAHALLEYE SAĞLIK OCAĞI YAPTIRMAK''

2019 yerel seçimlerinde aday olduğunu belirten Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç “Mahallemiz için yaptığımız önemli projemiz ise mevcut sağlık ocağının binasını yapmaktır. Mevcut sağlık ocağı prefabrikte hizmet veriyor. Prefabriğin bulunan yerde sağlık ocağı için yeni bina yapmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah bu çalışmalarımız netice vererek sağlık ocağımız yeni binasına kavuşacaktır” dedi.

Adaylığını açıklayan Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç; “hedef mevcut prefabrikte hizmet veren sağlık ocağımızın binasını yapmaktır” dedi. Mahalle sakinlerin önerileri ile aday oldum 2019 yerel seçimlerinde aday olduğunu belirten Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç kendini tanıtarak şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Kamil Kılıç; “ben 29-11- 1947 Gölcük doğumluyum. Evli 3 çocuk babasıyım. İlkokulu Gölcük Nuzhetiye köyünde okudum. 1967 yılında İskenderun 24 ay vatani görevimi yaptım. Askerlik sonrasında 1969 Gölcük Tersane Komutanlığında işbaşı yaptım. 1996 yılında emekli oldum. 2002 yılında Düzağaç Mahallesinde temizlik malzemesi dükkanını açtım ve ticarete başladım. Ticaret dönemimdeyken 2004 yılında yerel seçimler yapıldı. Mahallemizin sakinlerinin istekleri üzerine muhtar adayı olarak seçime katıldım. Katıldığım seçime mahalle sakinlerinin destekleri ile kazandım ve göreve başladım.  Taleplerimiz geri çevrilmedi Bu 3. Dönemdir muhtarlık görevimi en iyi şekilde yapmayı sürdürüyorum. Aslında muhtarlık bir gönül işidir. Bizler insanlara gönüllü hizmet verdiğimizde bundan güzel bir duygu yok. İnsanların yüzü güldümü biz daha mutlu oluruz. Çünkü bizler mahalle insanlarımızla bütünleşmiş ve bir aile gibi olduk. Gecenin saat kaçı olursa olsun yaşanan bir sıkıntıda hemen mahalle sakinlerimin yanında olurum. Ben göreve başladığımdan bu güne kadar Gölcük Belediyesi ve büyük şehir belediyesi tarafından Mahallemize büyük kazanımlar getirildi. Bizim talebimiz hiçbir zaman geri çevrilmedi. Bu konuda Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na gönülden teşekkür ederi.  Hedef yeni sağlık ocağı binasını yapmak  Bugün Mahallemizde öğrenci yurdu, Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi, Kapalı Pazaryeri, geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan Gölcük Belediyesi Düzağaç Mahallesi spor kompleksi, Kocaeli Büyük Şehir tarafından mahallede yapılan ağaçlandırma gibi birçok kazanımlar elde edildi. Tabiki bu kazanımlar taleplerimiz üzerine gerçekleşti. Şu anda mahallemizin önemli eksiklerinden biri olan banka ATM sidir. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Buraya banka ATM si zorunlu oldu. çünkü mahallemizde çok sayıda emekli var. Emeklilerin çarşıya inmesi ve çıkması kendilerine zor geliyor. Mahallemiz için yaptığımız önemli projemiz ise mevcut sağlık ocağının binasını yapmaktır. Mevcut sağlık ocağı prefabrikte hizmet veriyor. Prefabriğin bulunan yerde sağlık ocağı için yeni bina yapmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah bu çalışmalarımız netice vererek sağlık ocağımız yeni binasına kavuşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle ben Mahalleme hizmet için 2019 yerel yerel seçimlerde tekrar adaylığımı açıklıyor ve mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.  Fahri Haner  
2019 yerel seçimlerinde aday olduğunu belirten Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç “Mahallemiz için yaptığımız önemli projemiz ise mevcut sağlık ocağının binasını yapmaktır. Mevcut sağlık ocağı prefabrikte hizmet veriyor. Prefabriğin bulunan yerde sağlık ocağı için yeni bina yapmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah bu çalışmalarımız netice vererek sağlık ocağımız yeni binasına kavuşacaktır” dedi.

Adaylığını açıklayan Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç; “hedef mevcut prefabrikte hizmet veren sağlık ocağımızın binasını yapmaktır” dedi.

Mahalle sakinlerin önerileri ile aday oldum
2019 yerel seçimlerinde aday olduğunu belirten Gölcük Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç kendini tanıtarak şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Kamil Kılıç; “ben 29-11- 1947 Gölcük doğumluyum. Evli 3 çocuk babasıyım. İlkokulu Gölcük Nuzhetiye köyünde okudum. 1967 yılında İskenderun 24 ay vatani görevimi yaptım. Askerlik sonrasında 1969 Gölcük Tersane Komutanlığında işbaşı yaptım. 1996 yılında emekli oldum. 2002 yılında Düzağaç Mahallesinde temizlik malzemesi dükkanını açtım ve ticarete başladım. Ticaret dönemimdeyken 2004 yılında yerel seçimler yapıldı. Mahallemizin sakinlerinin istekleri üzerine muhtar adayı olarak seçime katıldım. Katıldığım seçime mahalle sakinlerinin destekleri ile kazandım ve göreve başladım. 
Taleplerimiz geri çevrilmedi
Bu 3. Dönemdir muhtarlık görevimi en iyi şekilde yapmayı sürdürüyorum. Aslında muhtarlık bir gönül işidir. Bizler insanlara gönüllü hizmet verdiğimizde bundan güzel bir duygu yok. İnsanların yüzü güldümü biz daha mutlu oluruz. Çünkü bizler mahalle insanlarımızla bütünleşmiş ve bir aile gibi olduk. Gecenin saat kaçı olursa olsun yaşanan bir sıkıntıda hemen mahalle sakinlerimin yanında olurum. Ben göreve başladığımdan bu güne kadar Gölcük Belediyesi ve büyük şehir belediyesi tarafından Mahallemize büyük kazanımlar getirildi. Bizim talebimiz hiçbir zaman geri çevrilmedi. Bu konuda Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na gönülden teşekkür ederi. 
Hedef yeni sağlık ocağı binasını yapmak 
Bugün Mahallemizde öğrenci yurdu, Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi, Kapalı Pazaryeri, geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan Gölcük Belediyesi Düzağaç Mahallesi spor kompleksi, Kocaeli Büyük Şehir tarafından mahallede yapılan ağaçlandırma gibi birçok kazanımlar elde edildi. Tabiki bu kazanımlar taleplerimiz üzerine gerçekleşti. Şu anda mahallemizin önemli eksiklerinden biri olan banka ATM sidir. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Buraya banka ATM si zorunlu oldu. çünkü mahallemizde çok sayıda emekli var. Emeklilerin çarşıya inmesi ve çıkması kendilerine zor geliyor. Mahallemiz için yaptığımız önemli projemiz ise mevcut sağlık ocağının binasını yapmaktır. Mevcut sağlık ocağı prefabrikte hizmet veriyor. Prefabriğin bulunan yerde sağlık ocağı için yeni bina yapmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah bu çalışmalarımız netice vererek sağlık ocağımız yeni binasına kavuşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle ben Mahalleme hizmet için 2019 yerel yerel seçimlerde tekrar adaylığımı açıklıyor ve mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum” dedi. 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.