LASTİK İŞ

''HEDEFİMİZ GÖLCÜK’E HİZMET ETMEK''

Gündem 16.05.2019 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''HEDEFİMİZ GÖLCÜK’E HİZMET ETMEK''

Gölcük Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek başkanları ve basın mensuplarıyla, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Başkanlığında, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda bir Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek başkanları ve basın mensuplarıyla, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Başkanlığında, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda bir Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.  BAŞKAN SEZER PROJELERİNİ ANLATTI Kongre Sarayı'nda düzenlenen toplantıda ayrıca, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Sabri Özdemir, İlç Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca da hazır bulundu. Toplantıda konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 'Öncelikle bugün buraya gelen siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler halkımızın kararıyla 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçildik. Bizim hedefimiz isteğimiz görevimiz boyunca, Gölcük’e önemli hizmetlerde bulunmak. Halkımızın bizden beklediği hizmetleri yerine getirmek. Bugün burada Sayın Kaymakamımızla ve siz değerli dostlarımızla koordinasyon toplantısını icra etmekteyiz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum' dedi.  IRMAK "HEDEFİMİZ GÜZEL BİR İLÇE” Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, 'Bu toplantı koordinasyon toplantısı, bu toplantılarda dikkat edilmesi gereken husus daire müdürlerimizle STK’larla muhtarlarımızla koordinasyon halinde diyalog halinde olmak sorunları çözmek. Bizim tek hedefimiz Gölcük’e hizmet etmek. Belediyemizle ve sizlerle koordinasyon halinde olup bu güzel ilçeye sahip çıkmaktır' diye konuştu. MUHTARLAR İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ Toplantıda söz alan Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Akgüngör, kendisini tanıtarak Yüzbaşılar da projelendirilen sağlık ocağı projesi hakkında İlçe Sağlık Müdürü'nden bilgi aldı. Daha sonra söz alan Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Necmi Bekar Roma Mezarlığı bölgesinde yaşanan durak sıkıntısı ve Halıdere'de denize mavi bayrak isteklerini yerine getirdi. Muhtar Bekar'ın bu isteklerini değerlendiren Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer sorunların var olduğunu sorunların koordinasyon halinde çözeceklerini dile getirdi. Daha sonra diğer Muhtarlar da taleplerini ve sorunlarını Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer'e ilettiler.
Gölcük Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek başkanları ve basın mensuplarıyla, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Başkanlığında, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda bir Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamlığı Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek başkanları ve basın mensuplarıyla, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Başkanlığında, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda bir Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi. 

BAŞKAN SEZER PROJELERİNİ ANLATTI
Kongre Sarayı'nda düzenlenen toplantıda ayrıca, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Sabri Özdemir, İlç Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca da hazır bulundu. Toplantıda konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 'Öncelikle bugün buraya gelen siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler halkımızın kararıyla 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçildik. Bizim hedefimiz isteğimiz görevimiz boyunca, Gölcük’e önemli hizmetlerde bulunmak. Halkımızın bizden beklediği hizmetleri yerine getirmek. Bugün burada Sayın Kaymakamımızla ve siz değerli dostlarımızla koordinasyon toplantısını icra etmekteyiz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum' dedi. 

IRMAK "HEDEFİMİZ GÜZEL BİR İLÇE”
Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, 'Bu toplantı koordinasyon toplantısı, bu toplantılarda dikkat edilmesi gereken husus daire müdürlerimizle STK’larla muhtarlarımızla koordinasyon halinde diyalog halinde olmak sorunları çözmek. Bizim tek hedefimiz Gölcük’e hizmet etmek. Belediyemizle ve sizlerle koordinasyon halinde olup bu güzel ilçeye sahip çıkmaktır' diye konuştu.
MUHTARLAR İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ
Toplantıda söz alan Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Akgüngör, kendisini tanıtarak Yüzbaşılar da projelendirilen sağlık ocağı projesi hakkında İlçe Sağlık Müdürü'nden bilgi aldı. Daha sonra söz alan Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Necmi Bekar Roma Mezarlığı bölgesinde yaşanan durak sıkıntısı ve Halıdere'de denize mavi bayrak isteklerini yerine getirdi. Muhtar Bekar'ın bu isteklerini değerlendiren Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer sorunların var olduğunu sorunların koordinasyon halinde çözeceklerini dile getirdi. Daha sonra diğer Muhtarlar da taleplerini ve sorunlarını Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer'e ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.