‘’HEDEFİMİZDE AMACIMIZDA TEK’’

Gündem 21.09.2019 - 15:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’HEDEFİMİZDE AMACIMIZDA TEK’’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, rutin olarak düzenlenen halk buluşması toplantılarının bir yenisini, Gölcük Kongre Sarayı’nda davetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, rutin olarak düzenlenen halk buluşması toplantılarının bir yenisini, Gölcük Kongre Sarayı’nda davetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Karabulut’un yanı sıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Uzun, Şevket Kaba ve Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, kaymakamlık kurum müdürleri, belediye amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İLGİNİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Karabulut, “Göreve başladığım 20 günlük süreçte gerek kaymakamlığı ziyaret ederek gerekse de benim ilçeyi tanımam ve hususları öğrenmek amacıyla beni ve benim nezdinde Türkiye Cumhuriyeti’ni çok sıcak bir şekilde karşıladınız. Ben öncelikle bu ilgiden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Çok mutluluk ve onur verici bir duygu. Biz de bu teveccühe layık olmak için elimizdeki imkanlar doğrultusunda, yasaların vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda en iyi hizmeti sizlere, vatandaşlarımıza sunmaya gayret edeceğiz” dedi. MUHTARLARIMIZ EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDIR Kaymakam Karabulut, sözlerinin devamında, “Bu, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ilk toplantı olacak. İlçemizin sorunlarını, problemlerini, vatandaşlarımızın isteklerini alarak ilgili kurumlara iletmek marifetiyle çözüm üretmeye çalışacağız. Yerel yönetimler, muhtarlarımız, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Daha önce köy olan yerlerimiz, değişen mevzuat gereği mahallelere çevrildi. Bizim yönetim sistemimizde muhtarlarımızın çok önemli bir görevi var. Vatandaşlarla idare arasında bir köprü vazifesi görüyor muhtarlarımız” ifadelerine yer verdi. İLETİŞİME TİTİZLİKLE DEVAM EDECEĞİZ Açıklamalarını sürdüren Kaymakam Karabulut, “Her ne kadar sahaya insek de her konu bize ulaşamayabiliyor. Her konuya nüfuz edememe ihtimalimiz oluyor. Bu konuda bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, vatandaşın sorunlarını, isteklerini bizlere iletiyor. Bu yüzden muhtarlarımızla ilişkimize çok önem veriyoruz. Muhtarlar derneğimizle bir ön çalışma yaptık. Kendileriyle bir görüş alışverişinde bulunduk. İletişime titizlikle devam edeceğiz. Burada bir çözüm üreteceksek hep beraber üreteceğiz” ifadelerini kullandı. HEPİMİZİN HEDEFİ VE AMACI TEK Ben burada devletimizin atadığı ilçe kaymakamı olarak tüm kurumlar nezdinde bir orkestra şefi fonksiyonu görüyorum” diyen Kaymakam Karabulut, “Dolayısıyla burada olacak bir olumsuzluk bizi üzeceği gibi olumlu bir gelişme de bizleri mutlu eder. Hepimizin hedefi ve amacı tek: İlçemize en iyi hizmeti sunabilmek, vatandaşımıza sunduğumuz kamu hizmetlerinin standardını yükseltebilmek, vatandaşımıza en hızlı şekilde kamu hizmetlerini sunabilmek, bunları gerçekleştirirken de tüm kamu kurumları ve yerel yönetimlerle işbirliği ve koordinasyon halinde olmaktır” şeklinde konuştu.  Fahri Haner- Halime Konak
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, rutin olarak düzenlenen halk buluşması toplantılarının bir yenisini, Gölcük Kongre Sarayı’nda davetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, rutin olarak düzenlenen halk buluşması toplantılarının bir yenisini, Gölcük Kongre Sarayı’nda davetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Karabulut’un yanı sıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Uzun, Şevket Kaba ve Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, kaymakamlık kurum müdürleri, belediye amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM
Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Karabulut, “Göreve başladığım 20 günlük süreçte gerek kaymakamlığı ziyaret ederek gerekse de benim ilçeyi tanımam ve hususları öğrenmek amacıyla beni ve benim nezdinde Türkiye Cumhuriyeti’ni çok sıcak bir şekilde karşıladınız. Ben öncelikle bu ilgiden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Çok mutluluk ve onur verici bir duygu. Biz de bu teveccühe layık olmak için elimizdeki imkanlar doğrultusunda, yasaların vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda en iyi hizmeti sizlere, vatandaşlarımıza sunmaya gayret edeceğiz” dedi.

MUHTARLARIMIZ EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDIR
Kaymakam Karabulut, sözlerinin devamında, “Bu, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ilk toplantı olacak. İlçemizin sorunlarını, problemlerini, vatandaşlarımızın isteklerini alarak ilgili kurumlara iletmek marifetiyle çözüm üretmeye çalışacağız. Yerel yönetimler, muhtarlarımız, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Daha önce köy olan yerlerimiz, değişen mevzuat gereği mahallelere çevrildi. Bizim yönetim sistemimizde muhtarlarımızın çok önemli bir görevi var. Vatandaşlarla idare arasında bir köprü vazifesi görüyor muhtarlarımız” ifadelerine yer verdi.

İLETİŞİME TİTİZLİKLE DEVAM EDECEĞİZ
Açıklamalarını sürdüren Kaymakam Karabulut, “Her ne kadar sahaya insek de her konu bize ulaşamayabiliyor. Her konuya nüfuz edememe ihtimalimiz oluyor. Bu konuda bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, vatandaşın sorunlarını, isteklerini bizlere iletiyor. Bu yüzden muhtarlarımızla ilişkimize çok önem veriyoruz. Muhtarlar derneğimizle bir ön çalışma yaptık. Kendileriyle bir görüş alışverişinde bulunduk. İletişime titizlikle devam edeceğiz. Burada bir çözüm üreteceksek hep beraber üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZİN HEDEFİ VE AMACI TEK
Ben burada devletimizin atadığı ilçe kaymakamı olarak tüm kurumlar nezdinde bir orkestra şefi fonksiyonu görüyorum” diyen Kaymakam Karabulut, “Dolayısıyla burada olacak bir olumsuzluk bizi üzeceği gibi olumlu bir gelişme de bizleri mutlu eder. Hepimizin hedefi ve amacı tek: İlçemize en iyi hizmeti sunabilmek, vatandaşımıza sunduğumuz kamu hizmetlerinin standardını yükseltebilmek, vatandaşımıza en hızlı şekilde kamu hizmetlerini sunabilmek, bunları gerçekleştirirken de tüm kamu kurumları ve yerel yönetimlerle işbirliği ve koordinasyon halinde olmaktır” şeklinde konuştu. 

Fahri Haner- Halime Konak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.