LASTİK İŞ
ismail

HELVACI HAKKI BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

Gölcük 06.09.2020 - 22:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HELVACI HAKKI BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Anıtpark da hizmete giren ve Kütahya'nın meşhur helva çeşitlerini satan Helvacı Hakkı,vatandaşlardan büyük rağbet görüyor. Vatandaşların yanı sıra, eski bir CHP yöneticisi olan Metin Kaya'yı siyasetçi dostları da yanlız bırakmıyor.

Önceki dönem Milletvekili ve Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Metin Kaya tarafından Gölcük Anıtpark'ta açılan Helvacı Hakkıyı ziyaretine Gölcük CHP ilçe yöneticileri Yasin Uzuner, Fahrettin Salman ve Yavuz Atalay eşlik ettiler.  Hayırlı olsun Önceki dönem Milletvekili ve Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya " siyasi yoldaşım Metin kardeşimin yeni mekanı hayırlı olsun. Değişik lezzet ve tadları ile Gölcük'e hizmet eden Helvacı Hakkı ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Metin kardeşime ve ailesine de hayırlı olsun, inşallah hedefi büyütüp diğer ilçelerde de Helvacı Hakkı'yı görürüz"dedi. Erenkaya'ya teşekkür etti Helvacı Hakkı'nın işletmecisi Metin Kaya, ‘23.Dönem Kocaeli Milletvekilimiz, Saraybahçe ve İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanımız, Kocaeli siyasetinin duayeni Sn.Hikmet Erenkaya hayırlı olsun ziyaretime geldiler, beraberinde CHP İlçe yöneticileri dostlarım E.Yasin Uzuner, Fahrettin Salman ve Yavuz Atalayın ziyaretlerinden onur duydum. Ankaralardan gelip ilçemiz esnafını gezen, eski hukukumuz olmasına rağmen iş yerimizi, hatta bulunduğumuz sokağı ziyaret programının dışında tutan aktif siyasetçilerden sonra sevgili başkanın ziyareti onurlandırdı. Teşekkür ederim Sayın Başkanım ve değerli yönetici arkadaşlarım. Enerjiniz hiç bitmesin.’ diyerek teşekkürlerini iletti.
Geçtiğimiz günlerde Anıtpark da hizmete giren ve Kütahya'nın meşhur helva çeşitlerini satan Helvacı Hakkı,vatandaşlardan büyük rağbet görüyor. Vatandaşların yanı sıra, eski bir CHP yöneticisi olan Metin Kaya'yı siyasetçi dostları da yanlız bırakmıyor.

Önceki dönem Milletvekili ve Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Metin Kaya tarafından Gölcük Anıtpark'ta açılan Helvacı Hakkıyı ziyaretine Gölcük CHP ilçe yöneticileri Yasin Uzuner, Fahrettin Salman ve Yavuz Atalay eşlik ettiler. 

Hayırlı olsun Önceki dönem Milletvekili ve Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya " siyasi yoldaşım Metin kardeşimin yeni mekanı hayırlı olsun. Değişik lezzet ve tadları ile Gölcük'e hizmet eden Helvacı Hakkı ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Metin kardeşime ve ailesine de hayırlı olsun, inşallah hedefi büyütüp diğer ilçelerde de Helvacı Hakkı'yı görürüz"dedi. Erenkaya'ya teşekkür etti Helvacı Hakkı'nın işletmecisi Metin Kaya, ‘23.Dönem Kocaeli Milletvekilimiz, Saraybahçe ve İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanımız, Kocaeli siyasetinin duayeni Sn.Hikmet Erenkaya hayırlı olsun ziyaretime geldiler, beraberinde CHP İlçe yöneticileri dostlarım E.Yasin Uzuner, Fahrettin Salman ve Yavuz Atalayın ziyaretlerinden onur duydum. Ankaralardan gelip ilçemiz esnafını gezen, eski hukukumuz olmasına rağmen iş yerimizi, hatta bulunduğumuz sokağı ziyaret programının dışında tutan aktif siyasetçilerden sonra sevgili başkanın ziyareti onurlandırdı. Teşekkür ederim Sayın Başkanım ve değerli yönetici arkadaşlarım. Enerjiniz hiç bitmesin.’ diyerek teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.