LASTİK İŞ

HEM AKP'YE HEM CHP'YE YÜKLENDİ !

10.02.2019 - 22:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HEM AKP'YE HEM CHP'YE YÜKLENDİ !

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın bugün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın bugün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. ÇAYCIYIM Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz bu yola tam iki yıl önce çıktık. O günden bu yana bize destek veren dostlarımızı tekrar burada görmek çok güzel. Adım Ezgin Aydın. 1984’ten bu yana Gölcük’te ikamet ediyorum. 1988’den bu yana, hale icra ettiğim gibi Çaycılık mesleğiyle uğraşıyorum. BİRBİRLERİNE KÜFÜR EDİYORLAR Mevcut siyasi partiler birbirlerine küfür ediyorlar. Hakaret ediyorlar. İki gün sonra birlikte hareket ediyorlar. Ancak onların peşindeki halk birbirine küstüğüyle kalıyor. Partiler menfaatler konusunda birleşirken halkı ayırıyorlar. İşte ben bu yola bu sebeple bağımsız şekilde yola çıktım. HEP KONUŞUYORLAR CHP’liler çıkıp “Ezgin Aydın’a oy verirseniz aynı düzen devam ediyor” diyorlar. 15 yıldır muhalefetteler. Bizim söylediğimiz neyi söyleyebildiler? Hep konuşuyorlar. Delilleri yok. Sadece konuşuyorlar. 15 yılda ne yaptınız da Ezgin Aydın’ı konuşuyorsunuz? KAPATIN GİDİN AK Partililer de gittikleri yerde, “Ezgin Aydın’a oy verirseniz CHP’ye yarar. CHP’ye mi çalışacaksınız?” diyorlar. 15 yıldır iktidardasınız. Büyükşehir elinizde. Gidip çaycıya oy verirseniz yeniliriz diyorsanız zaten partinin kapısına kilidi vurun ve gidin buradan. Biz ne ona çalışıyoruz ne buna çalışıyoruz. Biz Gölcük için çalışıyoruz. O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ Bir de “Ezgin Aydın gelirse meclisi olmayacak” diyorlar. Ezgin Aydın 35 bin oy alacak da meclis onun altını oyacak öyle mi? Buna kim inanır? Ben başkan olursam eğer, o meclisleri sosyal medyada canlı olarak yayınlayacağım. O zaman görürsünüz. Ve belediyenin siyasi KAVGADAN BIKTIK Biz Gölcük’te siyasi partilerin kavgasını seyretmem istemiyoruz. Herkes diyor ona oy verirsen bu olr, buna oy verirsen şu olur. Ya bırakon bunları artık. Siyasi parti yöneticileri dikkat etsin. Yanındaki partilileri insanları düşman edecek tavırlar içerisine giriyorlar.” 
Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın bugün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın bugün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. ÇAYCIYIM Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz bu yola tam iki yıl önce çıktık. O günden bu yana bize destek veren dostlarımızı tekrar burada görmek çok güzel. Adım Ezgin Aydın. 1984’ten bu yana Gölcük’te ikamet ediyorum. 1988’den bu yana, hale icra ettiğim gibi Çaycılık mesleğiyle uğraşıyorum.

BİRBİRLERİNE KÜFÜR EDİYORLAR

Mevcut siyasi partiler birbirlerine küfür ediyorlar. Hakaret ediyorlar. İki gün sonra birlikte hareket ediyorlar. Ancak onların peşindeki halk birbirine küstüğüyle kalıyor. Partiler menfaatler konusunda birleşirken halkı ayırıyorlar. İşte ben bu yola bu sebeple bağımsız şekilde yola çıktım.

HEP KONUŞUYORLAR

CHP’liler çıkıp “Ezgin Aydın’a oy verirseniz aynı düzen devam ediyor” diyorlar. 15 yıldır muhalefetteler. Bizim söylediğimiz neyi söyleyebildiler? Hep konuşuyorlar. Delilleri yok. Sadece konuşuyorlar. 15 yılda ne yaptınız da Ezgin Aydın’ı konuşuyorsunuz? KAPATIN GİDİN AK Partililer de gittikleri yerde, “Ezgin Aydın’a oy verirseniz CHP’ye yarar. CHP’ye mi çalışacaksınız?” diyorlar. 15 yıldır iktidardasınız. Büyükşehir elinizde. Gidip çaycıya oy verirseniz yeniliriz diyorsanız zaten partinin kapısına kilidi vurun ve gidin buradan. Biz ne ona çalışıyoruz ne buna çalışıyoruz. Biz Gölcük için çalışıyoruz.

O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ

Bir de “Ezgin Aydın gelirse meclisi olmayacak” diyorlar. Ezgin Aydın 35 bin oy alacak da meclis onun altını oyacak öyle mi? Buna kim inanır? Ben başkan olursam eğer, o meclisleri sosyal medyada canlı olarak yayınlayacağım. O zaman görürsünüz. Ve belediyenin siyasi KAVGADAN BIKTIK Biz Gölcük’te siyasi partilerin kavgasını seyretmem istemiyoruz. Herkes diyor ona oy verirsen bu olr, buna oy verirsen şu olur. Ya bırakon bunları artık. Siyasi parti yöneticileri dikkat etsin. Yanındaki partilileri insanları düşman edecek tavırlar içerisine giriyorlar.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.