LASTİK İŞ
ismail

''HEP BERABER AYNI HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ''

Asayiş 23.01.2019 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''HEP BERABER AYNI HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ''

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP İlçe Başkanlığında toplantıya katıldı. Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte toplantıya katılırken, toplantı da MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, MHP Gölcük Belediye Başkanı aday adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, teşkilat yöneticileri ile ülkücü gençler katıldı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP İlçe Başkanlığında toplantıya katıldı. Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte toplantıya katılırken, toplantı da MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, Eski İl Kadın Koları Başkanı Behice Güner teşkilat yöneticileri ile ülkücü gençler katıldı.  EN YÜKSEK OYLA ALACAĞIZ Toplantıda ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarihi bir sorumluluğu var. Bu bütünlük, birliktelik için cumhur ittifakı kuruldu. Bundan sonra ki süreçte de cumhur ittifakına zarar getirecek eylem ve plan içerisinde hiçbir arkadaşımız girmeyecek. Şuanda eminiz ve kendimize de güveniyoruz. Çok yüksek bir oy farkıyla beraber, biz bu seçimi alacağız” dedi.  GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞIZ AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de konuşmasında, “Cumhur ittifakını çok önemsiyoruz. Çünkü 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra oluşmuş bu ittifak yeni kapı ruhu ile akabinde de 24 Haziran seçimleriyle, yerel seçimlerde de devam ediyor. Adayımızı belediye başkanı yapmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Sadece bu da yeterli değil, oyumuzu arttıracağız. Biz oy oranımızı arttırdığımız sürece hem MHP, hem de AK Parti geleceğe daha umutla bakacak” dedi.  OLUŞUMLARA KARŞI DİK DURACAĞIZ Seymen’den sonra İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhur ittifakının ülkemiz için ne ifade ettiğini iyi biliyoruz. Bu noktada Cumhur ittifakına zarar verici oluşumlara karşı dik duracağız” dedi. Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Cumhur ittifakı siyasi oy kaygısı ile kurulmuş bir ittifak değildir.  ZAFERİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ Biz teşkilatlarla birlikte yaptığımız toplantılarda özellikle Cumhur ittifakına halel getirecek eylem ve söylemlerden kaçınılması gerektiğini defalarca dile getiriyoruz. Bizim amacımız Cumhur ittifakıyla gireceğimiz seçimden en yüksek oy oranı ile ayrılmaktır. Bu amaçla çalışıyoruz. 31 Mart akşamı inşallah Cumhur ittifakının adayı olarak seçim zaferimi hep birlikte kutlayacağımı belirterek sözlerimi bitiriyorum” dedi.        
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP İlçe Başkanlığında toplantıya katıldı. Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte toplantıya katılırken, toplantı da MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, MHP Gölcük Belediye Başkanı aday adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, teşkilat yöneticileri ile ülkücü gençler katıldı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP İlçe Başkanlığında toplantıya katıldı. Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte toplantıya katılırken, toplantı da MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, Eski İl Kadın Koları Başkanı Behice Güner teşkilat yöneticileri ile ülkücü gençler katıldı. 

EN YÜKSEK OYLA ALACAĞIZ
Toplantıda ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarihi bir sorumluluğu var. Bu bütünlük, birliktelik için cumhur ittifakı kuruldu. Bundan sonra ki süreçte de cumhur ittifakına zarar getirecek eylem ve plan içerisinde hiçbir arkadaşımız girmeyecek. Şuanda eminiz ve kendimize de güveniyoruz. Çok yüksek bir oy farkıyla beraber, biz bu seçimi alacağız” dedi. 
GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞIZ
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de konuşmasında, “Cumhur ittifakını çok önemsiyoruz. Çünkü 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra oluşmuş bu ittifak yeni kapı ruhu ile akabinde de 24 Haziran seçimleriyle, yerel seçimlerde de devam ediyor. Adayımızı belediye başkanı yapmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Sadece bu da yeterli değil, oyumuzu arttıracağız. Biz oy oranımızı arttırdığımız sürece hem MHP, hem de AK Parti geleceğe daha umutla bakacak” dedi. 

OLUŞUMLARA KARŞI DİK DURACAĞIZ
Seymen’den sonra İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhur ittifakının ülkemiz için ne ifade ettiğini iyi biliyoruz. Bu noktada Cumhur ittifakına zarar verici oluşumlara karşı dik duracağız” dedi. Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Cumhur ittifakı siyasi oy kaygısı ile kurulmuş bir ittifak değildir. 
ZAFERİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
Biz teşkilatlarla birlikte yaptığımız toplantılarda özellikle Cumhur ittifakına halel getirecek eylem ve söylemlerden kaçınılması gerektiğini defalarca dile getiriyoruz. Bizim amacımız Cumhur ittifakıyla gireceğimiz seçimden en yüksek oy oranı ile ayrılmaktır. Bu amaçla çalışıyoruz. 31 Mart akşamı inşallah Cumhur ittifakının adayı olarak seçim zaferimi hep birlikte kutlayacağımı belirterek sözlerimi bitiriyorum” dedi.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.