LASTİK İŞ
ismail

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Kocaeli 20.12.2016 - 08:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Büyükşehir, kent genelinde bulunan muhtarlarla istişare toplantıları gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde muhtarlarla istişare toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda Daire Başkanı Lütfi Efil, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay ve muhtarlar hazır bulundu. Muhtarlarla yapılan istişare toplantılarının azami şekilde verimli geçtiği ifade edildi.   MUHTAR BİLGİ SİSTEMİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarların istekleri ve önerilerini dinlemek amacıyla yapılan toplantılar kent genelinde gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük, Karamürsel, Dilovası, Gebze, Çayırova, Darıcalı muhtarlarla bir araya gelindi. Toplantılarda muhtarlar arasında koordinasyonun daha iyi sağlanması ve iletişimin sağlıklı yürümesi için oluşturulan Muhtar İrtibat Birimi tanıtıldı. Muhtarların taleplerini 24 saat boyunca kesintisiz olarak iletebilmeleri, iş ve işlemlerin hangi aşamada olduğunu öğrenmeleri için oluşturulan hat hakkında bilgi verildi.   HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ Toplantıya katılan muhtarlar bilgilendirmenin ardından Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Özellikle Kağıt Müzesinde geçmişe yolculuk yapan muhtarlar,  bu alana hayran kaldı. Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, ‘’Bizler sizlerin istek ve taleplerini karşılamak ve ilgili yerlere iletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerle koordineli bir şekilde çalışmak ve sorunlarınızı çözmek bizim asli görevimiz. Toplantılarımızın bu kapsamda hayırlı olmasını diliyorum. Katılım gösterdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum‘’ diye konuştu.
Büyükşehir, kent genelinde bulunan muhtarlarla istişare toplantıları gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde muhtarlarla istişare toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda Daire Başkanı Lütfi Efil, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay ve muhtarlar hazır bulundu. Muhtarlarla yapılan istişare toplantılarının azami şekilde verimli geçtiği ifade edildi.

 

MUHTAR BİLGİ SİSTEMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarların istekleri ve önerilerini dinlemek amacıyla yapılan toplantılar kent genelinde gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük, Karamürsel, Dilovası, Gebze, Çayırova, Darıcalı muhtarlarla bir araya gelindi. Toplantılarda muhtarlar arasında koordinasyonun daha iyi sağlanması ve iletişimin sağlıklı yürümesi için oluşturulan Muhtar İrtibat Birimi tanıtıldı. Muhtarların taleplerini 24 saat boyunca kesintisiz olarak iletebilmeleri, iş ve işlemlerin hangi aşamada olduğunu öğrenmeleri için oluşturulan hat hakkında bilgi verildi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Toplantıya katılan muhtarlar bilgilendirmenin ardından Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Özellikle Kağıt Müzesinde geçmişe yolculuk yapan muhtarlar,  bu alana hayran kaldı. Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, ‘’Bizler sizlerin istek ve taleplerini karşılamak ve ilgili yerlere iletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerle koordineli bir şekilde çalışmak ve sorunlarınızı çözmek bizim asli görevimiz. Toplantılarımızın bu kapsamda hayırlı olmasını diliyorum. Katılım gösterdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum‘’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.