LASTİK İŞ

HER BAĞIŞ BİR UMUT DEMEKTİR

04.09.2018 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HER BAĞIŞ BİR UMUT DEMEKTİR

Gölcükspor'un cefakar taraftarı 45 yaşındaki Ümit Deniz’in eşi kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Eşinin ani ölümün üzülen şeker hastası Deniz’in hastalığından dolayı ayak parmakları ve bir ayağı kesildi. Deniz hastanede tedavisinin ardından kalacak evi olmadığı için otelde yaşamını sürdürüyor. Deniz eşinin ani ölümünden sonra dünyasının karardığını belirten ümit şimdi tüm Gölcüklülerden destek bekliyor.

Şeker hastalığı nedeni ile ayak parmaklarını ve ayağının bir kısmını kaybeden 45 yaşındaki Ümit Deniz, Eş ve dostların desteği ile otelde yaşamını sürdürüyor.  EŞİNİ KAYBETTİ 45 yaşındaki Ümit Deniz Gölcükspor aşığı bir taraftar. Kısa süre önce imam nihakı ile evlendi.   Resmi nikah işleri sırasında eşi aniden geçirdiği kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan eşi kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ümit Deniz ise 26 yaşında iken şeker hastalığa yakalandı. Hastalığından dolayı sürekli hastanede tedavi görüyordu. Eşinin ölümünden sonra yaşadığı üzüntüyle birlikte sol ayak parmaklarında çıkan yaralar kangrene çevirdi. Sol ayak kademe kademe kesilerek ayağın yarısı kesildi. Sağ ayağındaki parmakları da kesildi.  ÜZÜNTÜDEN KANGREN OLDU Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Ümit Deniz şu açıklamayı yaptı. Deniz; “Ben 26 yaşımda şeker hastalığına yakalandım. Bu hastalık tedavisini görürken kısa bir önce imam nikahı ile evlendim. Resmi nikah hazırlığını yaptığım süre içinde eşim ani bir kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Eşimin ölümü beni derinden sarstı. Bu üzüntüden dolayı sol ayak parmaklarımda yara çıktı. Yaralar iyileşmeyerek kangrene çevrildi. Hastaneye yatırıldım önce ayak parmaklarım kesildi. Kangren devam edince ayağım kademe kademe kesilerek ayağımın yarısı kesildi. Ardından ağ ayak parmaklarımda yara çıktı. Bu yarada kangrene çevirince sağ ayak parmaklarım kesildi” dedi. OTELDE YAŞIYOR Deniz “Benim hiçbir gelirim yok. Fakat Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma vakfı tarafından yardım alıyorum. Benim evim olmadığı için dışarıda kaldım. Gölcük esnafı eş ve dostlarımın sayesinde Gölcük'te bir otelde kalıyorum. Otel bedeli yine eşim ve dostlarımız tarafından ödeniyor. Benim tek isteğim ufakta olsa bir evim olması ve otel köşelerinde kurtulmaktır. Benimde buna gücüm yetmiyor” şeklinde konuştu. HER BAĞIŞ BİR UMUT DEMEKTİR Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat "Gölcüğümüzün sevilen gençlerinden Ümit Deniz kardeşimiz şeker hastalığından dolayı iki ayağında kesilen kısımlar nedeniyle yürüme zorlugu çekmektedir. Yeniden çalışabilmesi ve kendine bakabilmesi için acil  3 tekerlekli motordan lazım sponsor olmak isteyen bu genç kardeşimizin dualarını almak İsteyenlere ihtiyacımız vardır. Allah rızası için yardımcı olalım. Her bağış bir umut demektir" dedi. ÜMİT DENİZ YAZ HESABA YATIR Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İş Bankası Gölcük şubesi ıban no : tr42 0006 4000 0012 4230 6894 15 Lütfen açıklamaya "ümit deniz için" yazmayı unutmayın! Fahri Haner    
Gölcükspor'un cefakar taraftarı 45 yaşındaki Ümit Deniz’in eşi kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Eşinin ani ölümün üzülen şeker hastası Deniz’in hastalığından dolayı ayak parmakları ve bir ayağı kesildi. Deniz hastanede tedavisinin ardından kalacak evi olmadığı için otelde yaşamını sürdürüyor. Deniz eşinin ani ölümünden sonra dünyasının karardığını belirten ümit şimdi tüm Gölcüklülerden destek bekliyor.

Şeker hastalığı nedeni ile ayak parmaklarını ve ayağının bir kısmını kaybeden 45 yaşındaki Ümit Deniz, Eş ve dostların desteği ile otelde yaşamını sürdürüyor. 

EŞİNİ KAYBETTİ
45 yaşındaki Ümit Deniz Gölcükspor aşığı bir taraftar. Kısa süre önce imam nihakı ile evlendi.   Resmi nikah işleri sırasında eşi aniden geçirdiği kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan eşi kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ümit Deniz ise 26 yaşında iken şeker hastalığa yakalandı. Hastalığından dolayı sürekli hastanede tedavi görüyordu. Eşinin ölümünden sonra yaşadığı üzüntüyle birlikte sol ayak parmaklarında çıkan yaralar kangrene çevirdi. Sol ayak kademe kademe kesilerek ayağın yarısı kesildi. Sağ ayağındaki parmakları da kesildi. 

ÜZÜNTÜDEN KANGREN OLDU
Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Ümit Deniz şu açıklamayı yaptı. Deniz; “Ben 26 yaşımda şeker hastalığına yakalandım. Bu hastalık tedavisini görürken kısa bir önce imam nikahı ile evlendim. Resmi nikah hazırlığını yaptığım süre içinde eşim ani bir kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Eşimin ölümü beni derinden sarstı. Bu üzüntüden dolayı sol ayak parmaklarımda yara çıktı. Yaralar iyileşmeyerek kangrene çevrildi. Hastaneye yatırıldım önce ayak parmaklarım kesildi. Kangren devam edince ayağım kademe kademe kesilerek ayağımın yarısı kesildi. Ardından ağ ayak parmaklarımda yara çıktı. Bu yarada kangrene çevirince sağ ayak parmaklarım kesildi” dedi.

OTELDE YAŞIYOR
Deniz “Benim hiçbir gelirim yok. Fakat Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma vakfı tarafından yardım alıyorum. Benim evim olmadığı için dışarıda kaldım. Gölcük esnafı eş ve dostlarımın sayesinde Gölcük'te bir otelde kalıyorum. Otel bedeli yine eşim ve dostlarımız tarafından ödeniyor. Benim tek isteğim ufakta olsa bir evim olması ve otel köşelerinde kurtulmaktır. Benimde buna gücüm yetmiyor” şeklinde konuştu.

HER BAĞIŞ BİR UMUT DEMEKTİR
Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat "Gölcüğümüzün sevilen gençlerinden Ümit Deniz kardeşimiz şeker hastalığından dolayı iki ayağında kesilen kısımlar nedeniyle yürüme zorlugu çekmektedir. Yeniden çalışabilmesi ve kendine bakabilmesi için acil  3 tekerlekli motordan lazım sponsor olmak isteyen bu genç kardeşimizin dualarını almak İsteyenlere ihtiyacımız vardır. Allah rızası için yardımcı olalım. Her bağış bir umut demektir" dedi.

ÜMİT DENİZ YAZ HESABA YATIR
Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği
İş Bankası Gölcük şubesi
ıban no : tr42 0006 4000 0012 4230 6894 15
Lütfen açıklamaya "ümit deniz için" yazmayı unutmayın!


Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.