LASTİK İŞ
ismail

HER MAHALLEYE EĞLENCE VE YEŞİL ALAN

Gölcük 05.02.2018 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HER MAHALLEYE EĞLENCE VE YEŞİL ALAN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük'te yapımı devam eden Bölge Parkı Çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesinde yapımı devam eden Bölge parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocuklar ve onlara refakat eden ebeveynleriyle sohbet ederek görüşlerini aldı.

Daha sonrasında İpekyolu Mahallesindeki eski isu şantiyesi alanında mahalle sakinleri için oluşturulan dinlence ve oyun alanında incelemelerde bulunan Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirerek onların eğlencesine ortak oldu. Bölge parkı incelemeleri sırasında Başkan Ellibeş'e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti. HER MAHALLEYE EĞLENCE VE YEŞİL ALAN Her mahalleye eğlence ve yeşil alan fikriyle yola çıkan Gölcük Belediyesi, İpekyolu Mahallesindeki eski isu şantiyesi alanında 10 bin metrekarelik ve Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesi üzerinde yer alan 2500 metrekare alana yeni bir Bölge parkı inşa çalışmaları sona yaklaşmış durumda.  İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunacak olan yeni semt parkları çok yakın zamanda bitirilerek halkın hizmetine sunulacak. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince başlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılacak yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak. HALKIMIZA HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ Şehir merkezinde ve mahallelerde uygun görülen alanlara parklar yapıldığını belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Her geçen gün nüfusumuz artıyor, buna bağlı olarak ihtiyaçlar da çoğalıyor. Belediye olarak hemşerilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu bölge parklarımızı da en kısa sürede tamamlayıp Gölcüklü hemşerilerimin hizmetine sunacağız” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük'te yapımı devam eden Bölge Parkı Çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesinde yapımı devam eden Bölge parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocuklar ve onlara refakat eden ebeveynleriyle sohbet ederek görüşlerini aldı.

Daha sonrasında İpekyolu Mahallesindeki eski isu şantiyesi alanında mahalle sakinleri için oluşturulan dinlence ve oyun alanında incelemelerde bulunan Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirerek onların eğlencesine ortak oldu. Bölge parkı incelemeleri sırasında Başkan Ellibeş'e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.
HER MAHALLEYE EĞLENCE VE YEŞİL ALAN
Her mahalleye eğlence ve yeşil alan fikriyle yola çıkan Gölcük Belediyesi, İpekyolu Mahallesindeki eski isu şantiyesi alanında 10 bin metrekarelik ve Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesi üzerinde yer alan 2500 metrekare alana yeni bir Bölge parkı inşa çalışmaları sona yaklaşmış durumda.  İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunacak olan yeni semt parkları çok yakın zamanda bitirilerek halkın hizmetine sunulacak. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince başlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılacak yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak.
HALKIMIZA HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Şehir merkezinde ve mahallelerde uygun görülen alanlara parklar yapıldığını belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Her geçen gün nüfusumuz artıyor, buna bağlı olarak ihtiyaçlar da çoğalıyor. Belediye olarak hemşerilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu bölge parklarımızı da en kısa sürede tamamlayıp Gölcüklü hemşerilerimin hizmetine sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.