HER ŞEY DAHA TEMİZ HASTANE İÇİN

Sağlık 09.03.2018 - 20:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HER ŞEY DAHA TEMİZ HASTANE İÇİN

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik personellerine, eğitim verildi.

Halk sağlığına sağladığı önemli katkıların yanında çeşitli eğitimlerle personellerinin de eğitimine önem veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi; genel hastane temizliği, bölüm bazlı hastane temizliği, el hijyeni, hastane enfeksiyonları ve izolasyon, iş sağlığı ve güvenliği, afet yönetimi ve renkli kodlar gibi konuların anlatıldığı eğitimle temizlik personelinin bilgilerini güncelledi. Eğitimleri dikkatle takip eden ve önem veren hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “hasta ve hasta yakınlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla personellerimizin eğitimlerine önem veriyoruz, eğitim, seminer ve konferanslarla personelimizin bilgi moral ve motivasyonunu arttırıcı aktivasyonlara devam ediyoruz, dedi.  Oldukça verimli geçen eğitimler düzenli bir şekilde devam edecektir.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik personellerine, eğitim verildi.

Halk sağlığına sağladığı önemli katkıların yanında çeşitli eğitimlerle personellerinin de eğitimine önem veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi; genel hastane temizliği, bölüm bazlı hastane temizliği, el hijyeni, hastane enfeksiyonları ve izolasyon, iş sağlığı ve güvenliği, afet yönetimi ve renkli kodlar gibi konuların anlatıldığı eğitimle temizlik personelinin bilgilerini güncelledi.
Eğitimleri dikkatle takip eden ve önem veren hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “hasta ve hasta yakınlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla personellerimizin eğitimlerine önem veriyoruz, eğitim, seminer ve konferanslarla personelimizin bilgi moral ve motivasyonunu arttırıcı aktivasyonlara devam ediyoruz, dedi. 
Oldukça verimli geçen eğitimler düzenli bir şekilde devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.