HER ŞEY GÖLCÜK İÇİN

Gölcük 23.03.2018 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HER ŞEY GÖLCÜK İÇİN

Gölcük’ün tüm dinamikleri Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Donanma Komutanlığımız ile el ele verip daha güzel bir Gölcük için adım atılması dolayısıyla yapılan ziyarete  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız, Türk Metal-İş Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer katıldı. Ziyarette çok önemli açıklamalar yapan Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Donananın Gölcük’ten gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi ve hep birlikte el el verip, birlik beraberliğimizi daha da pekiştirip, ilçemiz için çalışacağız” dedi. Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş ise Gölcük’ün bir Donanma kenti olduğunu dile getirip, Gölcük Donanma ile varolmaktan çok mutlu ve gururlu. Bizler gücümüzü birleştirince, çok özel projeleri birlikte başarabileceğimizi düşünüyoruz. Son dönemde de bunu zaten başardık. Bilindiği üzere askeriyemizinde katkısı ile eski Migros’un arsasına 300 yataklı dev bir hastane yapılacak. Bunların dışında da çok özel projeler yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Birlik beraberlik ruhu ile güzel çalışmaları yapabileceğimizi biliyor ve düşünüyoruz” dediler. Karşılıklı birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette ilçemiz üzerine de güzel bir sohbet gerçekleştirildi.
Gölcük’ün tüm dinamikleri Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Donanma Komutanlığımız ile el ele verip daha güzel bir Gölcük için adım atılması dolayısıyla yapılan ziyarete  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız, Türk Metal-İş Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer katıldı.

Ziyarette çok önemli açıklamalar yapan Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Donananın Gölcük’ten gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi ve hep birlikte el el verip, birlik beraberliğimizi daha da pekiştirip, ilçemiz için çalışacağız” dedi.

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş ise Gölcük’ün bir Donanma kenti olduğunu dile getirip, Gölcük Donanma ile varolmaktan çok mutlu ve gururlu. Bizler gücümüzü birleştirince, çok özel projeleri birlikte başarabileceğimizi düşünüyoruz. Son dönemde de bunu zaten başardık. Bilindiği üzere askeriyemizinde katkısı ile eski Migros’un arsasına 300 yataklı dev bir hastane yapılacak. Bunların dışında da çok özel projeler yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Birlik beraberlik ruhu ile güzel çalışmaları yapabileceğimizi biliyor ve düşünüyoruz” dediler. Karşılıklı birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette ilçemiz üzerine de güzel bir sohbet gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.