LASTİK İŞ
ismail

HER ŞEY TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN

Gölcük 06.07.2020 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HER ŞEY TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı.

BAŞKAN SEZER’DE ÇALIŞMAYLA HAFTAYA BAŞLADI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de haftaya temizlik işlerinin çalışması ile bismillah derken, bugün; Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde genel temizlik çalışması başlatıldı. İlçedeki tüm mahallelerde yapılacak genel temizlik çalışmasında 55 personel görev alacak. Başkan Sezer, temizlik ekibine kolaylıklar dilerken, temiz bir Gölcük için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  Bir program dahilinde tüm mahallelerde çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi. GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASIYLA NELER YAPILIYOR? Genel temizlik çalışması kapsamında: “Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizleniyor. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıklar toplanıyor. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak, yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarları süpürülüyor. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yapıyor. Ayrıca; mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işlemi gerçekleştiriliyor. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkanıyor. Mahalle muhtarları da çalışmaları yakından takip ederken, Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti. Bu çalışma haricinde rutin olarak yapılması gereken temizlik işleri de aksatılmadan devam edecek.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı.

BAŞKAN SEZER’DE ÇALIŞMAYLA HAFTAYA BAŞLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de haftaya temizlik işlerinin çalışması ile bismillah derken, bugün; Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde genel temizlik çalışması başlatıldı. İlçedeki tüm mahallelerde yapılacak genel temizlik çalışmasında 55 personel görev alacak. Başkan Sezer, temizlik ekibine kolaylıklar dilerken, temiz bir Gölcük için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  Bir program dahilinde tüm mahallelerde çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASIYLA NELER YAPILIYOR?

Genel temizlik çalışması kapsamında: “Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizleniyor. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıklar toplanıyor. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak, yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarları süpürülüyor. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yapıyor.

Ayrıca; mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işlemi gerçekleştiriliyor. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkanıyor. Mahalle muhtarları da çalışmaları yakından takip ederken, Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti. Bu çalışma haricinde rutin olarak yapılması gereken temizlik işleri de aksatılmadan devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.