HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİNE ÖNEM VERİLİYOR

Gölcük 03.02.2017 - 06:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİNE ÖNEM VERİLİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile rutin fırın denetimlerini sıklaştıran zabıta, ilçedeki fırınlarda ekmek gramajlarının yanı sıra hijyen denetimi de yapıyor.

Gölcük’de bulunan fırınlara yapılan denetimlerde hijyen kurallarına, ekmek gramajları, çalışanların sağlık muayene cüzdanları ile işyeri ruhsatları da denetleniyor. Fırınların genelde kurallara uydukları gözlenirken, ekmeklerin de gramajlarının olması gerektiği gibi olduğu tespit edildi. Rutin fırın denetlemelerini yapmaya devam eden Zabıta Ekipleri, Son gerçekleşen denetimlerde, Fırın ve imalathanelerinin hijyenik durumları ile ekmek gramajlarının sürekli denetlendiğini, hijyenik yönünden ve ekmek gramajı noksanlığından kesinlikle taviz verilmediğini, mevzuata aykırı bir duruma rastlanıldığında gerekli yasal müeyyidelerin uygulandığını, dile getiriyor. Ayrıca işletmelerin genel durumlarının iyi olduğu, bu kapsamda fırınlar denetlenmiş olup eksikleri olan iş yerleri uyarılmıştır. Vatandaşların sağlığı ile ilgili tüm konularda çok hassas davranmanın gerekli olduğu ve esnafların da zabıta ekipleri kadar duyarlı ve titiz olmaları istenildiği, ifade ediliyor. Bu kapsamda Zabıta Ekipleri vatandaşların istek ve şikayetlerini de dikkate alarak 7/24 görevlerini sürdürüyorlar.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile rutin fırın denetimlerini sıklaştıran zabıta, ilçedeki fırınlarda ekmek gramajlarının yanı sıra hijyen denetimi de yapıyor.

Gölcük’de bulunan fırınlara yapılan denetimlerde hijyen kurallarına, ekmek gramajları, çalışanların sağlık muayene cüzdanları ile işyeri ruhsatları da denetleniyor. Fırınların genelde kurallara uydukları gözlenirken, ekmeklerin de gramajlarının olması gerektiği gibi olduğu tespit edildi.

Rutin fırın denetlemelerini yapmaya devam eden Zabıta Ekipleri, Son gerçekleşen denetimlerde, Fırın ve imalathanelerinin hijyenik durumları ile ekmek gramajlarının sürekli denetlendiğini, hijyenik yönünden ve ekmek gramajı noksanlığından kesinlikle taviz verilmediğini, mevzuata aykırı bir duruma rastlanıldığında gerekli yasal müeyyidelerin uygulandığını, dile getiriyor.

Ayrıca işletmelerin genel durumlarının iyi olduğu, bu kapsamda fırınlar denetlenmiş olup eksikleri olan iş yerleri uyarılmıştır. Vatandaşların sağlığı ile ilgili tüm konularda çok hassas davranmanın gerekli olduğu ve esnafların da zabıta ekipleri kadar duyarlı ve titiz olmaları istenildiği, ifade ediliyor.

Bu kapsamda Zabıta Ekipleri vatandaşların istek ve şikayetlerini de dikkate alarak 7/24 görevlerini sürdürüyorlar.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.