LASTİK İŞ

HİSARDERE KÖPRÜSÜ İLERLİYOR

Gölcük 03.03.2014 - 21:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HİSARDERE KÖPRÜSÜ İLERLİYOR

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi Hisardere Köprüsünde çalışmalar devam ediyor

Hisardere Köprüsü’nün güney yamacı olarak ifade edilen, İhsaniye ile Hisareyn’i birbirine bağlayacak olan 35 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki Hisardere köprüsünde çalışmalar hızla devam ediyor.   Hisardere Köprüsü projesinin vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi ve bulunduğu bölgede oluşan çeşitli sıkıntıların çözümü hususunda çok önemli bir proje olarak görülüyor.  Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi olan Hisardere Köprüsünün yapımında Malzeme teminini Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi karşılarken, inşaatın yapımını Gölcük Belediyesi gerçekleştiriyor.   DSİ’nin yaptığı ihale sonunda yaklaşık 7 kilometrelik bir ıslah çalışmasının yapıldığı Hisardere de Köprü yapımının da başarıyla sürdürülmesi sonucunda  proje daha farklı bir önem kazanmış oluyor. Hisardere köprüsü yukarı köylere kadar ulaşımı da kolaylaştıracak. Güney cephesinde yapılan  bu köprünün bir diğer bölümü  kuzey cephesinde de olacak.  Bu köprüden hem Hisareyn’e hem de kara yoluna geçiş olacak. Köprünün yapımının tamamlanması  2 ay içinde gerçekleştirilecek. Bu proje sayesinde Karaköprü adı verilen köprüde yaşanan kazaların azalacağı ümit ediliyor.
Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi Hisardere Köprüsünde çalışmalar devam ediyor

Hisardere Köprüsü’nün güney yamacı olarak ifade edilen, İhsaniye ile Hisareyn’i birbirine bağlayacak olan 35 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki Hisardere köprüsünde çalışmalar hızla devam ediyor.

 

Hisardere Köprüsü projesinin vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi ve bulunduğu bölgede oluşan çeşitli sıkıntıların çözümü hususunda çok önemli bir proje olarak görülüyor.  Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi olan Hisardere Köprüsünün yapımında Malzeme teminini Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi karşılarken, inşaatın yapımını Gölcük Belediyesi gerçekleştiriyor.

 

DSİ’nin yaptığı ihale sonunda yaklaşık 7 kilometrelik bir ıslah çalışmasının yapıldığı Hisardere de Köprü yapımının da başarıyla sürdürülmesi sonucunda  proje daha farklı bir önem kazanmış oluyor. Hisardere köprüsü yukarı köylere kadar ulaşımı da kolaylaştıracak. Güney cephesinde yapılan  bu köprünün bir diğer bölümü  kuzey cephesinde de olacak.  Bu köprüden hem Hisareyn’e hem de kara yoluna geçiş olacak. Köprünün yapımının tamamlanması  2 ay içinde gerçekleştirilecek. Bu proje sayesinde Karaköprü adı verilen köprüde yaşanan kazaların azalacağı ümit ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.