LASTİK İŞ
ismail

HİSAREYN ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDI

Spor 05.12.2017 - 07:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİSAREYN ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDI

Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Temsilcimiz Hisareynspor, kendi sahasında konuk ettiği takipçisi Bağçeşmespor karşısında, 1-0 geriye düştüğü maçı 10 kişiyle 2-1 kazanarak, altın değerinde 3 puan alarak, ligin 2.Yarısına galibiyetle başladı.

Maçtan sonra, Hisareynspor soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı. Hisareynspor bu galibiyetle 21 puana yükselerek, 2. Sıradaki yerini perçinleştirdi   COŞKUN’DAN KRİTİK GOL Geçtiğimiz Pazar günü Hisareynspor iel takipçisi Bağçeşmespor arasında deyim yerindeyse kıran kıran bir maç oynandı. İki takımında galibiyet parolasıyla çıktığı maçın 90 dakikası izleyenlere büyük bir keyif verdi. İlk yarıda öne geçen takım rakip Bağçeşmespor öne geçti. Bağçeşmespor 40. dakikada Nafiz ceza sahası dışından çektiği şut sonrası topu filelere gönderdi. Sadece 4 dakika sonra Hisareynspor’dan Coşkun rakibini çalımlayarak, kaleci İbrahim’in yanından topu filelerle buluşturarak, ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.   10 KİŞİYLE 2-1 GALİP GELDİLER Maçın ikinci yarısında daha atak futbol oynayan takım temsilcimiz Hisareynspor olurken, Mustafa Yalçın 64. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ancak maçı bırakmayan Hisareynspor, 10 kişi oynamasına rağmen aradığı galibiyet golünü maçın 80. dakikasında buldu. Bu dakikada oyuna sonradan giren Burak’ın sağ çaprazdan çektiği sonrası şut ağları buldu: 2-1. Bu golden 2 dakika sonra Bağçeşmespor’da Fatih hakeme itirazından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kalan sürede Bağçeşme’nin atakları sonuçsuz kaldı ve takım savunmasını iyi yapan Hisareyn, Play-Off hattındaki rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 22’ye çıkardı ve haftayı Tayfunspor’un ardından ikinci sırada tamamladı.   ŞİRİNKÖYSPOR LİDERE BOYUN EĞDİ Kocaeli 1. Amatör B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise Pazar günü deplasmanda grup Lideri Gebze Tayfunspor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Şirinköyspor maçı 5-1 kaybederek, bir maçtan daha eli boş döndü. Temsilcimiz bu mağlubiyet ile 7 puanda kaldı. Şirinköyspor hafta sonu kendi evinde Bağçecikspor’u konuk ederken, diğer temsilcimiz Hisareynspor da MAP Şenerspor’u konuk edecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.     HİSAREYNSPOR: 2 - BAĞÇEŞMESPOR: 1   STAT: Hisareyn HAKEMLER: Zafer Pesen ***, Sefa Hışıl ***, Umut Kasap *** HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Barış ***, Görkem ***, Mustafa Yalçın **, Mehmet ***, Alican ***, Mustafa Tetik ** (Talha **), Sezai ** (Burak ***), Coşkun ***, Berkay *** (Bayram **) BAĞÇEŞMESPOR: H.İbrahim **, Burak ** (Ufuk ?), Semih **, Fatih ***, Yusuf **, Hamitcan ** (Murat **), Doğan **, Kadir Uçum **, Mustafa **, Nafiz *** (Göksel *), Hasan ** GOLLER: Nafiz Dk. 40 (Bağçeşme), Coşkun Dk. 44, Burak Dk. 80 (Hisareyn) KIRMIZI KARTLAR: Mustafa Yalçın Dk. 64 (Hisareyn), Fatih Dk. 82 (Bağçeşme) ************************  
Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Temsilcimiz Hisareynspor, kendi sahasında konuk ettiği takipçisi Bağçeşmespor karşısında, 1-0 geriye düştüğü maçı 10 kişiyle 2-1 kazanarak, altın değerinde 3 puan alarak, ligin 2.Yarısına galibiyetle başladı.

Maçtan sonra, Hisareynspor soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı. Hisareynspor bu galibiyetle 21 puana yükselerek, 2. Sıradaki yerini perçinleştirdi

 

COŞKUN’DAN KRİTİK GOL

Geçtiğimiz Pazar günü Hisareynspor iel takipçisi Bağçeşmespor arasında deyim yerindeyse kıran kıran bir maç oynandı. İki takımında galibiyet parolasıyla çıktığı maçın 90 dakikası izleyenlere büyük bir keyif verdi. İlk yarıda öne geçen takım rakip Bağçeşmespor öne geçti. Bağçeşmespor 40. dakikada Nafiz ceza sahası dışından çektiği şut sonrası topu filelere gönderdi. Sadece 4 dakika sonra Hisareynspor’dan Coşkun rakibini çalımlayarak, kaleci İbrahim’in yanından topu filelerle buluşturarak, ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

 

10 KİŞİYLE 2-1 GALİP GELDİLER

Maçın ikinci yarısında daha atak futbol oynayan takım temsilcimiz Hisareynspor olurken, Mustafa Yalçın 64. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ancak maçı bırakmayan Hisareynspor, 10 kişi oynamasına rağmen aradığı galibiyet golünü maçın 80. dakikasında buldu. Bu dakikada oyuna sonradan giren Burak’ın sağ çaprazdan çektiği sonrası şut ağları buldu: 2-1. Bu golden 2 dakika sonra Bağçeşmespor’da Fatih hakeme itirazından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kalan sürede Bağçeşme’nin atakları sonuçsuz kaldı ve takım savunmasını iyi yapan Hisareyn, Play-Off hattındaki rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 22’ye çıkardı ve haftayı Tayfunspor’un ardından ikinci sırada tamamladı.

 

ŞİRİNKÖYSPOR LİDERE BOYUN EĞDİ

Kocaeli 1. Amatör B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise Pazar günü deplasmanda grup Lideri Gebze Tayfunspor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Şirinköyspor maçı 5-1 kaybederek, bir maçtan daha eli boş döndü. Temsilcimiz bu mağlubiyet ile 7 puanda kaldı. Şirinköyspor hafta sonu kendi evinde Bağçecikspor’u konuk ederken, diğer temsilcimiz Hisareynspor da MAP Şenerspor’u konuk edecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

 

HİSAREYNSPOR: 2 - BAĞÇEŞMESPOR: 1

 

STAT: Hisareyn

HAKEMLER: Zafer Pesen ***, Sefa Hışıl ***, Umut Kasap ***

HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Barış ***, Görkem ***, Mustafa Yalçın **, Mehmet ***, Alican ***, Mustafa Tetik ** (Talha **), Sezai ** (Burak ***), Coşkun ***, Berkay *** (Bayram **)

BAĞÇEŞMESPOR: H.İbrahim **, Burak ** (Ufuk ?), Semih **, Fatih ***, Yusuf **, Hamitcan ** (Murat **), Doğan **, Kadir Uçum **, Mustafa **, Nafiz *** (Göksel *), Hasan **

GOLLER: Nafiz Dk. 40 (Bağçeşme), Coşkun Dk. 44, Burak Dk. 80 (Hisareyn)

KIRMIZI KARTLAR: Mustafa Yalçın Dk. 64 (Hisareyn), Fatih Dk. 82 (Bağçeşme)

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.