LASTİK İŞ
ismail

HİSAREYN DOLU DİZGİN !

Spor 11.12.2017 - 20:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİSAREYN DOLU DİZGİN !

İlçemizi Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta oynadıkları maçları kazanarak bu sezon ilk kez bir haftada duble yaptılar

Hisareynspor deplasmanda MAP Şenerspor’u 2-0 yenerken, Şirinköyspor kendi evinde Bahçecikspor’u 5-0 yendi   HİSAREYNSPOR YERİNİ PERÇİNLEDİ Kocaeli Birinci Amatör Küme’de ki en başarılı takımlarımızdan birisi olan, B Grubu temsilcisi Hisareynspor, dolu dizgin Amatör Süper Lige doğru koşuyor. Lig başından bu yana, lider Gebze Tayfunspor’un ensesinden ayrılmayan Hisareynspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda MAP Şenerspor’u Uğur ve Göksel’in golleriyle 2-0 yenerek puanını 25’e yükselterek 2. Sıradaki yerini perçinledi. Lider Tayfunspor ile arasında secece 4 puan fark olan Hisareynspor, maçlarını kaznarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Hisareynspor, yarın hafta içi mesaisinde Perşembe akşamı Kavaklı Stadı’nda Kadıköyspor’u konuk edecek.      ŞİRİNKÖYSPOR KOMŞUSUNU GOLE BOĞDU Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise grupta play-off mücadelesi veren komşusu Bahçecikspor’a acımadı ve 90 dakikanın sonunda sahadan 5-0’lık skorla ayrılarak, haftanın en farklı galibiyetini elde etti. Oğuzhan’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta, Şirinköyspor’un diğer golleri Berkay ve Bircan’dan geldi. Bu galibiyet ile 10 puana ulaşan ve ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan alan Siyah-Beyazlılar, yarın akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndagrup sonuncusu MAP Şenerspor’a konuk olacak. Bu arada, Kocaeli Birinici Amatör Küme B Grubu’nda 11. Haftanın toplu sonuçları ile 12. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   MAP ŞENERSPOR: 0 – HİSAREYNSPOR: 2   STAT: Mehmet Ali Kağıtçı HAKEMLER: Muharrem Kırbaş **, Hakan Dursun **, Emre Kurt **. MAP ŞENERSPOR: Emre **, Huzeyfe **, İlhami **, Göksel **, Gökhan **, Tolga ** (Dk. 75 Halis *), Eray ** (Dk. 87 Furkan), Serkan **, Kenan * (Dk. 57 Mustafa *), Bamoye **, Uğur **.   HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Barış ***, Görkem ***, Bayram ***, Mehmet ***, Alican *** (Dk. 70 Göksel *), Berkay *** (Dk. 64 Talha *), Coşkun ***, Mustafa ***, Uğur *** (Dk. 57 Burak **). GOLLER: Uğur (Dk. 5), Göksel (Dk. 73)   ŞİRİNKÖYSPOR: 5- BAHÇECİKSPOR: 0   STAT: Değirmendere HAKEMLER: Murat Ortanca ***, Ramazan Celep ***, Kağan Yıldızlar ***. ŞİRİNKÖYSPOR: Yunus Emre ***, Osman ***, Sezer **, Serhat ***, Ali Rıza ***, Celal ** (Dk. 46 Mehmet **), Doğukan *** (Dk. 75 Tufan *), Serkan ***, Berkay *** (Dk. 74 Mesut *), Bircan ***, Oğuzhan ****. GOLLER: Oğuzhan (Dk. 31, 60 ve 67), Berkay (Dk. 57), Bircan (Dk. 80) KIRMIZI KART: Aykut (Dk. 74 Bahçecikspor).   B GRUBU TOPLU SONUÇLAR Çamlıtepespor-Tayfunspor: 0-3 Şirinköyspor-Bahçecikspor: 5-0 Bağçeşmespor-Kadıköyspor: 1-1 Uzuntarla BLD.-Ç.Serhatspor: 3-0 MAP Şenerspor-Hisareynspor: 0-2   12. HAFTANIN MAÇLARI 13 ARALIK ÇARŞAMBA Mehmet Ali Kağıtçı Stadı 19.15 MAP Şenerspor-Şirinköyspor Metin Oktay Stadı 19.15 Tayfunspor-Uzuntarla BLD. Şekerpınar Stadı 19.30 Ç.Serhatspor-Bağçeşmespor 14 ARALIK PARŞEMBDE Arslan Kulaksız Stadı 19.15 Bahçecikspor-Çamlıtepespor Kavaklı Stadı 19.15 Hisareynspor-Kadıköyspor ************************  
İlçemizi Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta oynadıkları maçları kazanarak bu sezon ilk kez bir haftada duble yaptılar

Hisareynspor deplasmanda MAP Şenerspor’u 2-0 yenerken, Şirinköyspor kendi evinde Bahçecikspor’u 5-0 yendi

 

HİSAREYNSPOR YERİNİ PERÇİNLEDİ

Kocaeli Birinci Amatör Küme’de ki en başarılı takımlarımızdan birisi olan, B Grubu temsilcisi Hisareynspor, dolu dizgin Amatör Süper Lige doğru koşuyor. Lig başından bu yana, lider Gebze Tayfunspor’un ensesinden ayrılmayan Hisareynspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda MAP Şenerspor’u Uğur ve Göksel’in golleriyle 2-0 yenerek puanını 25’e yükselterek 2. Sıradaki yerini perçinledi. Lider Tayfunspor ile arasında secece 4 puan fark olan Hisareynspor, maçlarını kaznarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Hisareynspor, yarın hafta içi mesaisinde Perşembe akşamı Kavaklı Stadı’nda Kadıköyspor’u konuk edecek.   

 

ŞİRİNKÖYSPOR KOMŞUSUNU GOLE BOĞDU

Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise grupta play-off mücadelesi veren komşusu Bahçecikspor’a acımadı ve 90 dakikanın sonunda sahadan 5-0’lık skorla ayrılarak, haftanın en farklı galibiyetini elde etti. Oğuzhan’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta, Şirinköyspor’un diğer golleri Berkay ve Bircan’dan geldi. Bu galibiyet ile 10 puana ulaşan ve ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan alan Siyah-Beyazlılar, yarın akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndagrup sonuncusu MAP Şenerspor’a konuk olacak.

Bu arada, Kocaeli Birinici Amatör Küme B Grubu’nda 11. Haftanın toplu sonuçları ile 12. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

MAP ŞENERSPOR: 0 – HİSAREYNSPOR: 2

 

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEMLER: Muharrem Kırbaş **, Hakan Dursun **, Emre Kurt **.

MAP ŞENERSPOR: Emre **, Huzeyfe **, İlhami **, Göksel **, Gökhan **, Tolga ** (Dk. 75 Halis *), Eray ** (Dk. 87 Furkan), Serkan **, Kenan * (Dk. 57 Mustafa *), Bamoye **, Uğur **.  

HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Barış ***, Görkem ***, Bayram ***, Mehmet ***, Alican *** (Dk. 70 Göksel *), Berkay *** (Dk. 64 Talha *), Coşkun ***, Mustafa ***, Uğur *** (Dk. 57 Burak **).

GOLLER: Uğur (Dk. 5), Göksel (Dk. 73)

 

ŞİRİNKÖYSPOR: 5- BAHÇECİKSPOR: 0

 

STAT: Değirmendere

HAKEMLER: Murat Ortanca ***, Ramazan Celep ***, Kağan Yıldızlar ***.

ŞİRİNKÖYSPOR: Yunus Emre ***, Osman ***, Sezer **, Serhat ***, Ali Rıza ***, Celal ** (Dk. 46 Mehmet **), Doğukan *** (Dk. 75 Tufan *), Serkan ***, Berkay *** (Dk. 74 Mesut *), Bircan ***, Oğuzhan ****.

GOLLER: Oğuzhan (Dk. 31, 60 ve 67), Berkay (Dk. 57), Bircan (Dk. 80)

KIRMIZI KART: Aykut (Dk. 74 Bahçecikspor).

 

B GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Çamlıtepespor-Tayfunspor: 0-3

Şirinköyspor-Bahçecikspor: 5-0

Bağçeşmespor-Kadıköyspor: 1-1

Uzuntarla BLD.-Ç.Serhatspor: 3-0

MAP Şenerspor-Hisareynspor: 0-2

 

12. HAFTANIN MAÇLARI

13 ARALIK ÇARŞAMBA

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı

19.15 MAP Şenerspor-Şirinköyspor

Metin Oktay Stadı

19.15 Tayfunspor-Uzuntarla BLD.

Şekerpınar Stadı

19.30 Ç.Serhatspor-Bağçeşmespor

14 ARALIK PARŞEMBDE

Arslan Kulaksız Stadı

19.15 Bahçecikspor-Çamlıtepespor

Kavaklı Stadı

19.15 Hisareynspor-Kadıköyspor

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.