LASTİK İŞ
ismail

HİSAREYN NİMETİYE ARASI ALFALT TAMAM

Gölcük 27.06.2019 - 08:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİSAREYN NİMETİYE ARASI ALFALT TAMAM

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle Gölcük’ün bozuk olan yollarında asfaltlama çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Hisareyn Karaköprü, Nimetiye arasında kalan yolda asfaltlama yapılırken, Değirmendere Topçular Mahallesi’nde de asfalt ve parke çalışmasına başlandı. Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen, Gölcük’ün caddelerindeki asfaltlama ve yol düzeltme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Hisareyn Karaköprü eski taş ocağı önünden, Nimetiye Köyü arasında kalan 400 m2 yol asfaltlanarak kullanıma açıldı. 1500 ton PMT maddesi, 750 ton asfaltın kullanıldığı çalışmada bozuk olan yol tamamen düzeltildi ve asfaltlandı. Bu yolun yapılmasından kaynaklı memnuniyetini ifade eden köylüler, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini ilettiler.  TOPÇULARDA ASFALTMA VE PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI Köy yollarında yapılan asfaltlama ve yol düzeltme çalışmaları Gölcük’ün diğer caddelerinde de sürüyor. Topçular Mahallesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar ekipler tarafından düzenli olarak kesilip, asfalt yapılarak, kullanılma uygun hale getiriliyor. Topçular, Yunus Emre, Saraylı ve Örcün Mahallerinden, D-130 Devlet Karayolu bağlantısını sağlayan, Başak Caddesi ve Sezai Karakoç Caddesi’nde asfalt ve parke çalışması başladı. Çalışmaların yaz ayları boyunca gerekli görülen noktalar da süreceği yetkililer tarafından ifade ediliyor. BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ Çalışmaları değerlendiren Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin tespit ettiği ve hemşehrilerimizden gelen talepleri değerlendirerek bozulan yollarımızı düzeltme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hasaneyn-Nimetiye arasındaki yolun bozuk olan kısmının asfaltlanmasından sonra, Hisareyn Karaköprü Taş Ocağı mevkii, Nimetiye köyleri arasındaki yolun bozuk olan kısmı da asfaltlanarak kullanılama açıldı. Bunun yanı sıra Topçular, Yunus Emre, Saraylı ve Örcün Mahallerinin, D-130 Devlet Karayolu bağlantısını sağlayan, Başak Caddesi ve Sezai Karakoç Caddesinde asfalt ve parke çalışmamız başladı. Çalışmalarımız gerekli görülen noktalarda devam edecek ve ilçemizin yollarının sorunsuz olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben bu noktada özellikle ilçemize ilk günden beri destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederim” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle Gölcük’ün bozuk olan yollarında asfaltlama çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekipleri tarafından sürdürülüyor.
Hisareyn Karaköprü, Nimetiye arasında kalan yolda asfaltlama yapılırken, Değirmendere Topçular Mahallesi’nde de asfalt ve parke çalışmasına başlandı.

Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen, Gölcük’ün caddelerindeki asfaltlama ve yol düzeltme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Hisareyn Karaköprü eski taş ocağı önünden, Nimetiye Köyü arasında kalan 400 m2 yol asfaltlanarak kullanıma açıldı. 1500 ton PMT maddesi, 750 ton asfaltın kullanıldığı çalışmada bozuk olan yol tamamen düzeltildi ve asfaltlandı. Bu yolun yapılmasından kaynaklı memnuniyetini ifade eden köylüler, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini ilettiler. 

TOPÇULARDA ASFALTMA VE PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Köy yollarında yapılan asfaltlama ve yol düzeltme çalışmaları Gölcük’ün diğer caddelerinde de sürüyor. Topçular Mahallesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar ekipler tarafından düzenli olarak kesilip, asfalt yapılarak, kullanılma uygun hale getiriliyor. Topçular, Yunus Emre, Saraylı ve Örcün Mahallerinden, D-130 Devlet Karayolu bağlantısını sağlayan, Başak Caddesi ve Sezai Karakoç Caddesi’nde asfalt ve parke çalışması başladı. Çalışmaların yaz ayları boyunca gerekli görülen noktalar da süreceği yetkililer tarafından ifade ediliyor.

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Çalışmaları değerlendiren Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin tespit ettiği ve hemşehrilerimizden gelen talepleri değerlendirerek bozulan yollarımızı düzeltme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hasaneyn-Nimetiye arasındaki yolun bozuk olan kısmının asfaltlanmasından sonra, Hisareyn Karaköprü Taş Ocağı mevkii, Nimetiye köyleri arasındaki yolun bozuk olan kısmı da asfaltlanarak kullanılama açıldı. Bunun yanı sıra Topçular, Yunus Emre, Saraylı ve Örcün Mahallerinin, D-130 Devlet Karayolu bağlantısını sağlayan, Başak Caddesi ve Sezai Karakoç Caddesinde asfalt ve parke çalışmamız başladı. Çalışmalarımız gerekli görülen noktalarda devam edecek ve ilçemizin yollarının sorunsuz olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben bu noktada özellikle ilçemize ilk günden beri destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.