LASTİK İŞ

Hisareyn de Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi

Gölcük 22.07.2013 - 22:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Hisareyn de Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Hisareyn Merkez İÖO Bahçesinde tertip edilen, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki Tasavvuf Konseri ve Sema gurubu gösterilerini vatandaşlar beğeniyle izlediler. Gölcük Belediyesi Konser ve sema gösterilerinden oluşan programda çocuklara macun şeker,izleyicilere de Ramazan şerbeti ikramında bulundu. Program Adem Arslan tarafından okunan Kuran Tilaveti ve akabinde Mustafa Talha Savaş tarafından okunan Şiir dinletisinin ardından Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi tarafından seslendirilen İlahiler ve sema gösterileri vatandaşları memnun etti. Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, Hasan Özer,Belediye Meclis Üyesi Recep Zeren, Hisareyn Merkez Mahalle Muhtarı M. Yaşar Ceylan,AK Parti Merkez Mahalle Başkan yönetimi ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.   Program sonunda bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlikleri programları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu yıl da Hisareyn’de Tasavvuf Konseri ve Sema gösterisi ile bir kez daha birlikte olduk, Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum dedi. Konser ve Sema gösterisi sonrasında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'yi kutlayıp teşekkür etti ve günün anısına bir çiçek takdiminde bulundu.

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Hisareyn Merkez İÖO Bahçesinde tertip edilen, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki Tasavvuf Konseri ve Sema gurubu gösterilerini vatandaşlar beğeniyle izlediler. Gölcük Belediyesi Konser ve sema gösterilerinden oluşan programda çocuklara macun şeker,izleyicilere de Ramazan şerbeti ikramında bulundu.


Program Adem Arslan tarafından okunan Kuran Tilaveti ve akabinde Mustafa Talha Savaş tarafından okunan Şiir dinletisinin ardından Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi tarafından seslendirilen İlahiler ve sema gösterileri vatandaşları memnun etti.


Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, Hasan Özer,Belediye Meclis Üyesi Recep Zeren, Hisareyn Merkez Mahalle Muhtarı M. Yaşar Ceylan,AK Parti Merkez Mahalle Başkan yönetimi ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

 

Program sonunda bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlikleri programları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu yıl da Hisareyn’de Tasavvuf Konseri ve Sema gösterisi ile bir kez daha birlikte olduk, Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum dedi.



Konser ve Sema gösterisi sonrasında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'yi kutlayıp teşekkür etti ve günün anısına bir çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.