HİSAREYNSPOR'UN ALTIN ÇOCUKLARI

Spor 30.10.2017 - 21:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİSAREYNSPOR'UN ALTIN ÇOCUKLARI

İlçemizdeki amatör spor kulüpleri arasında, altyapısına verdiği önemle dikkatleri üstüne çeken Hisareynspor Kulübü, bu önemin semeresini görmeye başladı.

Hisareynspor 2005 ve 2007 doğumlu sporcularının, bu yıl ilk kez Antalya Kremlin Otel’de Hitsporder Organizasyon’un düzenlediği, turnuvada Altın ve Prestij Gruplarında şampiyon olarak, ilimizin ve ilçemizin gururu oldular. Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Altın çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyor, alınlarından öpüyoruz   2005 VE 2007 DOĞUMLULAR HARİKALAR Futbolda geleceğin yıldız futbolcularının altyapılardan çıkacağının en büyük kanıtını, Hisareynspor kanıtladı. Altyapısına verdiği önemle dikkatleri üstüne çeken Hisareynspor Kulübü, bu önemin semeresini görmeye başladı. Hisareynspor 2005 ve 2007 doğumlu sporcularının, bu yıl ilk kez Antalya Kremlin Otel’de Hitsporder Organizasyon’un düzenlediği, turnuvada Altın ve Prestij Gruplarında şampiyon olarak, ilimizin ve ilçemizin gururu oldular. 2005 Grubu’nda yer alan sporcular, Altın Grubu’nu lider tamamlayarak, Şampiyonluk kupasını alırken, 2007 Doğumlu sprcuların katıldığı Prestij Grubunda da şampiyonluk kupası, yine Hisareynspor’un oldu. Hisareynsporlu sporcuları bizde, Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Altın çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyor, alınlarından öpüyoruz.   ZAFERİN MİMARLARI, KABA, AKÇAY VE AKDOĞAN Hisareynsporlu miniklerin bu zaferinde en büyük pay sahibi hiç kuşku yokki, Başkan Celal Kaba ile Antrenörler, Muammer Akçay ve Öner Akdoğan’a aiti. Zaferin mimarı bu üçlü, Antalya Kremlin Otel’de ddüzenlenen ödül töreninde, Zafer Kazanmış Komutan edasındaydılar. Haksız da sayılmazlar. Antalya’da 3 gün boyunca devam eden turnuda, 16 il arasında 2 kategoride şampiyon olan Hisareynsporlu miniklerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Kulüp Başkanı Celal Kaba, oyuncuları ve teknik kadrosuyla gurur duyduğunun altını çizerek, “Hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten Akçay ve Akdoğan, özverili mücadelerei ile zaferin mimarı oldular. Bundan böyle altyapıya verdiğimiz önemi daha da arttıracğız. Çünkü, elde ettiğimiz başarı bize bizim çıtayı yükseltmemize moral olacak” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
İlçemizdeki amatör spor kulüpleri arasında, altyapısına verdiği önemle dikkatleri üstüne çeken Hisareynspor Kulübü, bu önemin semeresini görmeye başladı.

Hisareynspor 2005 ve 2007 doğumlu sporcularının, bu yıl ilk kez Antalya Kremlin Otel’de Hitsporder Organizasyon’un düzenlediği, turnuvada Altın ve Prestij Gruplarında şampiyon olarak, ilimizin ve ilçemizin gururu oldular. Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Altın çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyor, alınlarından öpüyoruz

 

2005 VE 2007 DOĞUMLULAR HARİKALAR

Futbolda geleceğin yıldız futbolcularının altyapılardan çıkacağının en büyük kanıtını, Hisareynspor kanıtladı. Altyapısına verdiği önemle dikkatleri üstüne çeken Hisareynspor Kulübü, bu önemin semeresini görmeye başladı. Hisareynspor 2005 ve 2007 doğumlu sporcularının, bu yıl ilk kez Antalya Kremlin Otel’de Hitsporder Organizasyon’un düzenlediği, turnuvada Altın ve Prestij Gruplarında şampiyon olarak, ilimizin ve ilçemizin gururu oldular. 2005 Grubu’nda yer alan sporcular, Altın Grubu’nu lider tamamlayarak, Şampiyonluk kupasını alırken, 2007 Doğumlu sprcuların katıldığı Prestij Grubunda da şampiyonluk kupası, yine Hisareynspor’un oldu. Hisareynsporlu sporcuları bizde, Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Altın çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyor, alınlarından öpüyoruz.

 

ZAFERİN MİMARLARI, KABA, AKÇAY VE AKDOĞAN

Hisareynsporlu miniklerin bu zaferinde en büyük pay sahibi hiç kuşku yokki, Başkan Celal Kaba ile Antrenörler, Muammer Akçay ve Öner Akdoğan’a aiti. Zaferin mimarı bu üçlü, Antalya Kremlin Otel’de ddüzenlenen ödül töreninde, Zafer Kazanmış Komutan edasındaydılar. Haksız da sayılmazlar. Antalya’da 3 gün boyunca devam eden turnuda, 16 il arasında 2 kategoride şampiyon olan Hisareynsporlu miniklerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Kulüp Başkanı Celal Kaba, oyuncuları ve teknik kadrosuyla gurur duyduğunun altını çizerek, “Hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten Akçay ve Akdoğan, özverili mücadelerei ile zaferin mimarı oldular. Bundan böyle altyapıya verdiğimiz önemi daha da arttıracğız. Çünkü, elde ettiğimiz başarı bize bizim çıtayı yükseltmemize moral olacak” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.