HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Gündem 22.10.2018 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Piyale Paşa Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Selim Kargı Mahallede bulunan bir kahvede toplantı düzenledi. Düzenlediği toplantıya çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Kargı “Ben hizmet için bu yola çıktım. Yapacağımız ve yapmayı planladığımız her şey Mahallemiz için olacaktır. İnşallah bu değişimi sizler başlatacaksınız. Yaklaşık 11 bin Nüfusa sahip olan Mahallemiz Gölcük'te en yüksek nüfusa sahip 3 Mahalle arasında yer almaktadır “dedi.

Gölcük Piyale Paşa Mahallesi Muhtar adayı Selim Kargı düzenlemiş olduğu toplantıda kendini tanıtarak projelerini anlattı. 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Piyale Paşa Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Selim Kargı  Mahallede bulunan bir kahvede toplantı düzenledi. Düzenlediği toplantıya çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda Kendini tanıtarak ve şu açıklamalarda bulunan Muhtar Adayı Selim Kargı; “Ben 1972 Samsun doğumluyum, ilk, orta ve lise eğitimimi Samsun'da tamamlandım. 1993 yılında görev icabı Gölcük ilçemizin Piyale Paşa Mahallesinde 25 yıldır ikamet etmekteyim. Gölcük Donanma Komutanlığında 25 yıllık hizmetimin ardından sonra Uzman Çavuş Rütbesi ile 2017 yılında emekli oldum. Devletime yapmış olduğum hizmetimden sonra yine boş durmayarak emekliliğimin döneminde halen dini, kültürel ve kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak sizlere hizmet etmeye devam etmekteyim. Evli 3 çocuk babasıyım. HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM Kargı “Değerli Piyale Paşa Mahallemizin sakinleri, ülkemizin yerel seçime hazırlandığı bu süreçte insanlarla iç içe olmayı, beraber yaşamayı, paylaşmayı ve yarımcı olmayı seven birisi olarak Mahalle halkımızın teşvikiyle 25 yıldır ikamet ettiğim Piyale Paşa Mahallesine Muhtar adaylığımı açıklıyorum. Ben hizmet için bu yola çıktım. Yapacağımız ve yapmayı planladığımız her şey Mahallemiz için olacaktır. İnşallah bu değişimi sizler başlatacaksınız. Yaklaşık 11 bin Nüfusa sahip olan Mahallemiz Gölcük'te en yüksek nüfusa sahip 3 Mahalle arasında yer almaktadır.  HUZUR VE İSTİKRAR İÇİN ÇALIŞACAĞIM Mahallemizin fiziki ve sosyal olarak ihtiyaçlarının bir mahalle sakini olarak farkındayım. İlk öncelikle Mahallemizin ve sakinlerimizin yaşam kalitesini arttırmak için projeler yapıp, bu projeleri kamu ve Halk iştiraki ile tamamlayıp Mahallemizin huzur ve istikrarı için çalışacağım. Ben uzun zamandan beri Mahalle sakinlerimizle görüşüyorum. Bana derler muhtar olursan ne yapmayın düşünürsün diyenlere, aynı şekilde siz nasıl bir muhtar istersiniz diye ben soruyorum. Bu çalışmalarla ilgili Mahalle sakinlerimizle buluşup görüşmelerim aralıksız devam ediyor. Bu görüşmelerimde var olan projelerimi anlatıyorum” şeklinde ifade etti. Fahri Hamer
2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Piyale Paşa Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Selim Kargı Mahallede bulunan bir kahvede toplantı düzenledi. Düzenlediği toplantıya çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Kargı “Ben hizmet için bu yola çıktım. Yapacağımız ve yapmayı planladığımız her şey Mahallemiz için olacaktır. İnşallah bu değişimi sizler başlatacaksınız. Yaklaşık 11 bin Nüfusa sahip olan Mahallemiz Gölcük'te en yüksek nüfusa sahip 3 Mahalle arasında yer almaktadır “dedi.

Gölcük Piyale Paşa Mahallesi Muhtar adayı Selim Kargı düzenlemiş olduğu toplantıda kendini tanıtarak projelerini anlattı.

2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Piyale Paşa Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Selim Kargı  Mahallede bulunan bir kahvede toplantı düzenledi. Düzenlediği toplantıya çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda Kendini tanıtarak ve şu açıklamalarda bulunan Muhtar Adayı Selim Kargı; “Ben 1972 Samsun doğumluyum, ilk, orta ve lise eğitimimi Samsun'da tamamlandım. 1993 yılında görev icabı Gölcük ilçemizin Piyale Paşa Mahallesinde 25 yıldır ikamet etmekteyim. Gölcük Donanma Komutanlığında 25 yıllık hizmetimin ardından sonra Uzman Çavuş Rütbesi ile 2017 yılında emekli oldum. Devletime yapmış olduğum hizmetimden sonra yine boş durmayarak emekliliğimin döneminde halen dini, kültürel ve kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak sizlere hizmet etmeye devam etmekteyim. Evli 3 çocuk babasıyım.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Kargı “Değerli Piyale Paşa Mahallemizin sakinleri, ülkemizin yerel seçime hazırlandığı bu süreçte insanlarla iç içe olmayı, beraber yaşamayı, paylaşmayı ve yarımcı olmayı seven birisi olarak Mahalle halkımızın teşvikiyle 25 yıldır ikamet ettiğim Piyale Paşa Mahallesine Muhtar adaylığımı açıklıyorum. Ben hizmet için bu yola çıktım. Yapacağımız ve yapmayı planladığımız her şey Mahallemiz için olacaktır. İnşallah bu değişimi sizler başlatacaksınız. Yaklaşık 11 bin Nüfusa sahip olan Mahallemiz Gölcük'te en yüksek nüfusa sahip 3 Mahalle arasında yer almaktadır. 
HUZUR VE İSTİKRAR İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Mahallemizin fiziki ve sosyal olarak ihtiyaçlarının bir mahalle sakini olarak farkındayım. İlk öncelikle Mahallemizin ve sakinlerimizin yaşam kalitesini arttırmak için projeler yapıp, bu projeleri kamu ve Halk iştiraki ile tamamlayıp Mahallemizin huzur ve istikrarı için çalışacağım. Ben uzun zamandan beri Mahalle sakinlerimizle görüşüyorum. Bana derler muhtar olursan ne yapmayın düşünürsün diyenlere, aynı şekilde siz nasıl bir muhtar istersiniz diye ben soruyorum. Bu çalışmalarla ilgili Mahalle sakinlerimizle buluşup görüşmelerim aralıksız devam ediyor. Bu görüşmelerimde var olan projelerimi anlatıyorum” şeklinde ifade etti.

Fahri Hamer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.