LASTİK İŞ

HİZMET ÜRETİYOR, MAZARET ÜRETMİYORUZ

Gündem 08.04.2017 - 16:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HİZMET ÜRETİYOR, MAZARET ÜRETMİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman’ı Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Bir dizi resmi temaslar için Kocaeli’de bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden Kahraman, “Başkanımız Karaosmanoğlu sembol bir belediye başkanıdır. Gerçekleştirdiği hizmetler Türkiye’ye örnek olmuştur” dedi. “HİZMET ÜRETİYOR, MAZARET ÜRETMİYORUZ” Türkiye’nin nerelerden nerelere geldi diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ziyarette 16 Nisan halk oylamasının çok önemli olduğunu da vurguladı. Yerel yönetimlerin öneminden de bahseden Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi ve tecrübelerini ülke içi ve dışı yerel yönetimlere aktardıklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Hizmet üretiyor ama asla mazeret üretmiyoruz. Ekibimize sorumluluk veriyor, bizlerde denetliyoruz” ifadelerini kullandı. “TÜRKİYE’DE MODEL BİR BÜYÜKŞEHİR OLDUK” Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın ve Büyükşehir bürokratlarının hazır bulunduğu birlikte Başkan Karaosmanoğlu, TBMM Başkanı Kahraman’a Büyükşehir yasasının ülkemiz ve kentler için ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Güzel bir ekip kurarak Türkiye’de model bir Büyükşehir olduklarını da belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de planı olmayan hiçbir yerimiz yoktur. Atık sularını neredeyse yüzde yüz arıtan bir kent olduk” ifadelerini kullandı. Görüşme TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın 16 Nisan önemi üzerine yaptığı değerlendirmelerin ardından son buldu.
Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman’ı Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Bir dizi resmi temaslar için Kocaeli’de bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden Kahraman, “Başkanımız Karaosmanoğlu sembol bir belediye başkanıdır. Gerçekleştirdiği hizmetler Türkiye’ye örnek olmuştur” dedi.

“HİZMET ÜRETİYOR, MAZARET ÜRETMİYORUZ”

Türkiye’nin nerelerden nerelere geldi diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ziyarette 16 Nisan halk oylamasının çok önemli olduğunu da vurguladı. Yerel yönetimlerin öneminden de bahseden Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi ve tecrübelerini ülke içi ve dışı yerel yönetimlere aktardıklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Hizmet üretiyor ama asla mazeret üretmiyoruz. Ekibimize sorumluluk veriyor, bizlerde denetliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’DE MODEL BİR BÜYÜKŞEHİR OLDUK”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın ve Büyükşehir bürokratlarının hazır bulunduğu birlikte Başkan Karaosmanoğlu, TBMM Başkanı Kahraman’a Büyükşehir yasasının ülkemiz ve kentler için ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Güzel bir ekip kurarak Türkiye’de model bir Büyükşehir olduklarını da belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de planı olmayan hiçbir yerimiz yoktur. Atık sularını neredeyse yüzde yüz arıtan bir kent olduk” ifadelerini kullandı. Görüşme TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın 16 Nisan önemi üzerine yaptığı değerlendirmelerin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.