LASTİK İŞ

HİZMET İÇİN VARIM

Gölcük 11.09.2013 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HİZMET İÇİN VARIM

Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı adayı Mehmet Yılmaz

Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı adayı Mehmet Yılmaz   HİZMET İÇİN VARIM 2014 Yerel seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Piyale Paşa Muhtarlığına aday olan 51 yaşındaki Mehmet Yılmaz “Hizmet için varım” dedi.     2014 Yerel seçim Muhtar aday adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı için adaylık başvurusunu yapan 51 yaşında ki Mehmet Yılmaz “30 yıldır Piyale Paşa Mahallesinde oturuyorum. Mahalleme  daha iyi hizmet için aday oldum. Belediyeden emekliyim. Neler yapılması gerektiğini iyi biliyorum. En iyi hizmetleri mahalleme getireceğim.  Muhtarlık için hazırım” dedi.
Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı adayı Mehmet Yılmaz

Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı adayı Mehmet Yılmaz

 

HİZMET İÇİN VARIM

2014 Yerel seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Piyale Paşa Muhtarlığına aday olan 51 yaşındaki Mehmet Yılmaz “Hizmet için varım” dedi.

 

 

2014 Yerel seçim Muhtar aday adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Piyale Paşa Mahalle Muhtarlığı için adaylık başvurusunu yapan 51 yaşında ki Mehmet Yılmaz “30 yıldır Piyale Paşa Mahallesinde oturuyorum. Mahalleme  daha iyi hizmet için aday oldum. Belediyeden emekliyim. Neler yapılması gerektiğini iyi biliyorum. En iyi hizmetleri mahalleme getireceğim.  Muhtarlık için hazırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.