LASTİK İŞ
ismail

HOBİ BAHÇESİNDE STRES ATIYORLAR

Gölcük 21.11.2018 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HOBİ BAHÇESİNDE STRES ATIYORLAR

Gölcük Belediyesi Hobi Bahçeleri; Kentleşme süreci ile birlikte giderek topraktan ve doğadan uzaklaşan günümüz insanının en yaygın hayallerinden biri; bahçeli bir eve sahip olabilmek, toprakla uğraşmak, temiz hava solumak ve kendi yetiştirdiği sebzelerden tadabilmek.

Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza doğayla ve toprakla iç içe zaman geçirip, ekip-biçerek tarımla da uğraşabilecekleri alanlar yaratılarak, aynı zamanda da stres atabilecekleri bir ortamda vakit geçirmeleri sağlanmış durumda.  Gölcük Belediyesi tarafından doğaya duyulan özlemi gidermek amacıyla oluşturulan hobi bahçelerinde yoğun emek harcayan ve stres atan Gölcüklüler, bahçelerine domates, biber, patlıcan gibi sebzeleri kendi elleriyle ekip ürünlerini toplamanın keyfini çıkarıyorlar. Düzenli olarak bahçelerindeki bakımları yapan vatandaşlar kentin betonlaşan yapısından uzaklaşıp doğayla iç içe yaşamanın tadına varıyor. Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için oluşturulan hobi bahçelerinde 6 m2'lik ahşap kulübeler yer alıyor. Hobi bahçelerinden ürünlerini toplayan vatandaşlar, belediyenin sunduğu hizmetten memnuniyeti dile getirerek "Şehrin gürültüsünden betonlaşan yapısından uzakta kendi ellerimizle sebzelerimizi ekme fırsatı yakalıyoruz. Ektiğimiz domatesin, biberin büyüdüğünü görmek bize ayrıca zevk veriyor. Topladığımız doğal ürünleri sofralarımızda tatmanın keyfi ise bambaşka oluyor. Bizlere bunları yaşama imkanı sunan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanıyor.
Gölcük Belediyesi Hobi Bahçeleri; Kentleşme süreci ile birlikte giderek topraktan ve doğadan uzaklaşan günümüz insanının en yaygın hayallerinden biri; bahçeli bir eve sahip olabilmek, toprakla uğraşmak, temiz hava solumak ve kendi yetiştirdiği sebzelerden tadabilmek.

Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza doğayla ve toprakla iç içe zaman geçirip, ekip-biçerek tarımla da uğraşabilecekleri alanlar yaratılarak, aynı zamanda da stres atabilecekleri bir ortamda vakit geçirmeleri sağlanmış durumda. 

Gölcük Belediyesi tarafından doğaya duyulan özlemi gidermek amacıyla oluşturulan hobi bahçelerinde yoğun emek harcayan ve stres atan Gölcüklüler, bahçelerine domates, biber, patlıcan gibi sebzeleri kendi elleriyle ekip ürünlerini toplamanın keyfini çıkarıyorlar.
Düzenli olarak bahçelerindeki bakımları yapan vatandaşlar kentin betonlaşan yapısından uzaklaşıp doğayla iç içe yaşamanın tadına varıyor. Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için oluşturulan hobi bahçelerinde 6 m2'lik ahşap kulübeler yer alıyor.
Hobi bahçelerinden ürünlerini toplayan vatandaşlar, belediyenin sunduğu hizmetten memnuniyeti dile getirerek "Şehrin gürültüsünden betonlaşan yapısından uzakta kendi ellerimizle sebzelerimizi ekme fırsatı yakalıyoruz. Ektiğimiz domatesin, biberin büyüdüğünü görmek bize ayrıca zevk veriyor. Topladığımız doğal ürünleri sofralarımızda tatmanın keyfi ise bambaşka oluyor. Bizlere bunları yaşama imkanı sunan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.