HOCA VE TALEBESİ ŞİRİNKÖY'DE BULUŞTU

Spor 29.09.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HOCA VE TALEBESİ ŞİRİNKÖY'DE BULUŞTU

Geçtiğimiz gün Şirinköy Stadı'nda Gölcükspor ile Ankara Demirspor arasında oynanan 3. Lig maçı, oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne oldu. Bu renkli görüntüyü de, siz değerli okurlarımızla paylaşmak istiyoruz.  Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş ve kardeşi Hayati Soydaş, hayatlarını futbola adamış kişiler. Ramiz Soydaş, Kocaelispor alt yapısından yetişmiş, uzun yıllar Kocaelispor'da oynamış ve takım kaptanlığı yapmş bir isim ve bir dönem de Gölcükspor'da oynamış ve halen teknik direktörlük yapan bir isim.  Kardeşi Hayati Soydaş, uzun yıllar Ankaragücü camiasında futbolculuk ve teknik adamlık yapmış ve halen de Ankara'da Etimesgut Belediyespor'un teknik direktörlüğünü yapıyor.  İşte bu iki kardeş futbol adamına, Yavuz Soydaş da eklendi. Yavuz Soydaş, Ramiz Soydaş'ın oğlu. Yavuz Soydaş, Ankaragücü PAF Takımında oynadığı dönemde, antrenörlüğünü yapan şuan Ankara Demirspor teknik direktörlüğünü yapan, Adnan Şentürk ile maç öncesi görüşerek, deyim yerindeyse hasret giderdiler.  Gölcükspor-Ankara Demirspor maçı öncesinde, eski hocası Adnan Şentürk'ün elini öpen ve başarılar dileyen Yavuz Soydaş, Adnan Hocaya çok şey borçlu olduğunu söyledi...  

Geçtiğimiz gün Şirinköy Stadı'nda Gölcükspor ile Ankara Demirspor arasında oynanan 3. Lig maçı, oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne oldu. Bu renkli görüntüyü de, siz değerli okurlarımızla paylaşmak istiyoruz. 
Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş ve kardeşi Hayati Soydaş, hayatlarını futbola adamış kişiler. Ramiz Soydaş, Kocaelispor alt yapısından yetişmiş, uzun yıllar Kocaelispor'da oynamış ve takım kaptanlığı yapmş bir isim ve bir dönem de Gölcükspor'da oynamış ve halen teknik direktörlük yapan bir isim. 
Kardeşi Hayati Soydaş, uzun yıllar Ankaragücü camiasında futbolculuk ve teknik adamlık yapmış ve halen de Ankara'da Etimesgut Belediyespor'un teknik direktörlüğünü yapıyor. 
İşte bu iki kardeş futbol adamına, Yavuz Soydaş da eklendi. Yavuz Soydaş, Ramiz Soydaş'ın oğlu. Yavuz Soydaş, Ankaragücü PAF Takımında oynadığı dönemde, antrenörlüğünü yapan şuan Ankara Demirspor teknik direktörlüğünü yapan, Adnan Şentürk ile maç öncesi görüşerek, deyim yerindeyse hasret giderdiler. 
Gölcükspor-Ankara Demirspor maçı öncesinde, eski hocası Adnan Şentürk'ün elini öpen ve başarılar dileyen Yavuz Soydaş, Adnan Hocaya çok şey borçlu olduğunu söyledi...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.