'HOŞÇAKAL KARDEŞİM'

27.06.2019 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'HOŞÇAKAL KARDEŞİM'

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü Gençlik Modeli Kılavuz Gençlik Projesi’nin alt birimi olarak faaliyet yürüten Uluslararası Öğrenci Birimi, yaklaşık beş yıldır üniversite okuyan misafir öğrenciler için “Hoşçakal Kardeşim” temalı bir program düzenledi.

Beş yıl önce kurulan Uluslararası Öğrenci Biriminin kuruluş aşamasında yer alan öğrencilerin mezun olması programa ayrı bir hava kattı.     90 MİSAFİR ÖĞRENCİ MEZUN OLDU Leyla Atakan Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi’nin yanı sıra Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban, Büyükşehir yöneticileri ve çok sayıda uluslararası öğrenci katıldı. Programa katılan öğrenciler arasında bölümlerinde başarı sağlayan 90 misafir öğrenci mezun oldu.     BİRER GÖNÜL ELÇİLERİSİNİZ Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, misafir öğrencileri kardeşleri gibi sevdiklerini belirterek mezun olan her bir öğrencinin şehrimiz ve ülkemiz için birer gönül elçisi olacağını ifade etti. Dünya’da yaşanan zulümlerin inşa edilecek kardeşlik ruhu ile son bulacağını belirten Bilgi; “Bizler, sizleri bu şehirde kardeş gibi misafir ettik ve sizinle ilgilendik. Yarın bizim evlatlarımız size misafir olacağı zaman eminim ki sizler de onları ağırlayacaksınız. Fiziksel olarak uzak olabiliriz ama gönül manasında her zaman beraber olacağız.” İfadelerini kullandı.   
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü Gençlik Modeli Kılavuz Gençlik Projesi’nin alt birimi olarak faaliyet yürüten Uluslararası Öğrenci Birimi, yaklaşık beş yıldır üniversite okuyan misafir öğrenciler için “Hoşçakal Kardeşim” temalı bir program düzenledi.

Beş yıl önce kurulan Uluslararası Öğrenci Biriminin kuruluş aşamasında yer alan öğrencilerin mezun olması programa ayrı bir hava kattı.  

 

90 MİSAFİR ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Leyla Atakan Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi’nin yanı sıra Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban, Büyükşehir yöneticileri ve çok sayıda uluslararası öğrenci katıldı. Programa katılan öğrenciler arasında bölümlerinde başarı sağlayan 90 misafir öğrenci mezun oldu.  

 

BİRER GÖNÜL ELÇİLERİSİNİZ

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, misafir öğrencileri kardeşleri gibi sevdiklerini belirterek mezun olan her bir öğrencinin şehrimiz ve ülkemiz için birer gönül elçisi olacağını ifade etti. Dünya’da yaşanan zulümlerin inşa edilecek kardeşlik ruhu ile son bulacağını belirten Bilgi; “Bizler, sizleri bu şehirde kardeş gibi misafir ettik ve sizinle ilgilendik. Yarın bizim evlatlarımız size misafir olacağı zaman eminim ki sizler de onları ağırlayacaksınız. Fiziksel olarak uzak olabiliriz ama gönül manasında her zaman beraber olacağız.” İfadelerini kullandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.