HÜRRİYET DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

Asayiş 22.12.2018 - 15:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı olan Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara’dan ilimize parti otobüsüyle birlikte geldi.

Adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez İzmit’e gelen Hürriyet’i partililer davul zurna eşliğinde Uzunçiftlik Gişeleri’nde karşıladı. Günler öncesinden karşılama programı hazırlayan partililer, Hürriyet’e yoğun ilgi gösterdi. ANKARA’DAN MİLLETVEVEKİLLERİ İLE GELDİ Ankara’dan Hürriyet’e destek vermek amacıyla Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, PM Üyesi Semra Dinçer, PM Üyesi Ayça Taşkent de geldi. Ayrıca İzmit İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenlenen karşılama programına Kocaeli Milletvekilli Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve yönetimi, CHP İzmit eski İlçe Başkanı Alpaslan Seymen ve çok sayıda partili katıldı. İLK OLARAK LEYLA ATAKAN’I ZİYARET EDECEK ‘Gülümse İzmit, Hürriyet geldi’ sloganlarıyla gişelerde karşılanan Fatma Kaplan Hürriyet, parti otobüsüyle Alikahya’yı, Yuvam’ı ve ardından Yahya Kaptan’ı gezecek. Daha sonrasında mahallesi olan Mehmet Ali Paşa’da durup helallik isteyecek olan Hürriyet, Türkiye’nin ilk kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan’ın kabrini ziyaret edecek.
CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı olan Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara’dan ilimize parti otobüsüyle birlikte geldi.

Adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez İzmit’e gelen Hürriyet’i partililer davul zurna eşliğinde Uzunçiftlik Gişeleri’nde karşıladı. Günler öncesinden karşılama programı hazırlayan partililer, Hürriyet’e yoğun ilgi gösterdi.

ANKARA’DAN MİLLETVEVEKİLLERİ İLE GELDİ
Ankara’dan Hürriyet’e destek vermek amacıyla Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, PM Üyesi Semra Dinçer, PM Üyesi Ayça Taşkent de geldi. Ayrıca İzmit İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenlenen karşılama programına Kocaeli Milletvekilli Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve yönetimi, CHP İzmit eski İlçe Başkanı Alpaslan Seymen ve çok sayıda partili katıldı.
İLK OLARAK LEYLA ATAKAN’I ZİYARET EDECEK
‘Gülümse İzmit, Hürriyet geldi’ sloganlarıyla gişelerde karşılanan Fatma Kaplan Hürriyet, parti otobüsüyle Alikahya’yı, Yuvam’ı ve ardından Yahya Kaptan’ı gezecek. Daha sonrasında mahallesi olan Mehmet Ali Paşa’da durup helallik isteyecek olan Hürriyet, Türkiye’nin ilk kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan’ın kabrini ziyaret edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.