LASTİK İŞ
ismail

HÜRRİYET EVLERDE REFERANDUM ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Asayiş 05.02.2017 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET EVLERDE REFERANDUM ÇALIŞMASINA BAŞLADI

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, parti kadın kolları üyeleriyle referandum çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

Meclis Anayasa görüşmelerinde isminden sıkça söz ettiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclis tatilinde soluğu Kocaeli’de aldı. İlçeleri tek tek gezerek referandum çalışmalarına hızlı giriş yapan Hürriyet, Gölcük ve Gebze’de partisinin kadın kollarıyla beraber ev ziyaretlerinde bulundu.   KADINLARLA BİRLİKTE EN HAYIRLI ÇALIŞMA Referandum çalışmalarına Kocaeli’nin ilçelerinde başlayan Milletvekili Hürriyet ilk olarak Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile beraber ilçe mahallelerine ev ziyaretleri gerçekleştirerek, referandum öncesinde özellikle kadınların nabzını tuttu. Gölcük ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve kadın kolları yöneticileri ile Şirinköy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların neden ‘Hayır’ demeleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Akşam saatlerinde Gölcük ilçe Başkanlığında gerçekleşen ve İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıya katılan Hürriyet burada ilçe yönetimine referandum hakkında bilgi verdi. İki ilçede birden referandum çalışmalarında bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, Derince ve Çayırova ilçelerinde çalışmalarına devam ederek 12 ilçeyi de tamamlayacak.
CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, parti kadın kolları üyeleriyle referandum çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

Meclis Anayasa görüşmelerinde isminden sıkça söz ettiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclis tatilinde soluğu Kocaeli’de aldı. İlçeleri tek tek gezerek referandum çalışmalarına hızlı giriş yapan Hürriyet, Gölcük ve Gebze’de partisinin kadın kollarıyla beraber ev ziyaretlerinde bulundu.

 

KADINLARLA BİRLİKTE EN HAYIRLI ÇALIŞMA

Referandum çalışmalarına Kocaeli’nin ilçelerinde başlayan Milletvekili Hürriyet ilk olarak Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile beraber ilçe mahallelerine ev ziyaretleri gerçekleştirerek, referandum öncesinde özellikle kadınların nabzını tuttu. Gölcük ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve kadın kolları yöneticileri ile Şirinköy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların neden ‘Hayır’ demeleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Akşam saatlerinde Gölcük ilçe Başkanlığında gerçekleşen ve İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıya katılan Hürriyet burada ilçe yönetimine referandum hakkında bilgi verdi. İki ilçede birden referandum çalışmalarında bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, Derince ve Çayırova ilçelerinde çalışmalarına devam ederek 12 ilçeyi de tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.