LASTİK İŞ
ismail

HÜRRİYET HAKKINDA SORUÇTURMA AÇILDI!

Gündem 14.01.2021 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HÜRRİYET HAKKINDA SORUÇTURMA AÇILDI!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında, bir vatandaşın yapmış olduğu şikâyet doğrultusunda, “görevi kötüye kullanmak”tan soruşturma açıldı.

VATANDAŞ ŞİKAYETİ Edinilen bilgilere göre; Kocaeli İzmit İlçesinde,   pandemi nedeniyle hijyenin oldukça önemli olduğu bir dönemde, çöp konteynırlarının düzenli toplanmaması ve dezenfektasyonlarının yapılmadığı iddiası ile bir vatandaş savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçe üzerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Temizlik İşleri Müdürü hakkında soruşturma açıldı. Savcılık konu ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişliğine bir yazı yazarak olayın soruşturulmasını istedi. SORUŞTURMA AÇILDI İzmit Belediye Başkanı hakkında, bir vatandaşın yapmış olduğu şikâyet doğrultusunda, “görevi kötüye kullanmak”tan soruşturma açıldı. Bu soruşturma kapsamında savcılığın yönlendirmesi üzerine,  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi tarafından bir müfettiş görevlendirildi. Müfettişin bahse konu şikâyet üzerine, başta  Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere sorumluların beyanını alacağı ve olayla ilgili denetim ile incelemelerde bulunarak rapor hazırlayarak savcılığa göndermesi bekleniyor. "ŞAKA GİBİ" Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Hürriyet, "ŞAKA GİBİ! Usulsüzlükler var dedik 2 KEZ müfettiş istedik.Reddedildi Ama çöp şikayet dilekçesi bakanlığa gitti ve anında hakkımda müfettiş görevlendirildi Üstelik, GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN Demek ki çöp şikayeti yolsuzluktan daha önemli... Halbuki yolsuzluk daha kötü kokar...!" ifadelerine yer verdi. ŞAKA GİBİ? Usulsüzlükler var dedik 2 KEZ müfettiş istedik.Reddedildi Ama çöp şikayet dilekçesi bakanlığa gitti ve anında hakkımda müfettiş görevlendirildi Üstelik, GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN Demek ki çöp şikayeti yolsuzluktan daha önemli? Halbuki yolsuzluk daha kötü kokar...! pic.twitter.com/KPG7WZ2U1M — Fatma Kaplan Hürriyet (@fatmakaplan) January 13, 2021
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında, bir vatandaşın yapmış olduğu şikâyet doğrultusunda, “görevi kötüye kullanmak”tan soruşturma açıldı.

VATANDAŞ ŞİKAYETİ
Edinilen bilgilere göre; Kocaeli İzmit İlçesinde,   pandemi nedeniyle hijyenin oldukça önemli olduğu bir dönemde, çöp konteynırlarının düzenli toplanmaması ve dezenfektasyonlarının yapılmadığı iddiası ile bir vatandaş savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçe üzerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Temizlik İşleri Müdürü hakkında soruşturma açıldı. Savcılık konu ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişliğine bir yazı yazarak olayın soruşturulmasını istedi.

SORUŞTURMA AÇILDI
İzmit Belediye Başkanı hakkında, bir vatandaşın yapmış olduğu şikâyet doğrultusunda, “görevi kötüye kullanmak”tan soruşturma açıldı. Bu soruşturma kapsamında savcılığın yönlendirmesi üzerine,  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi tarafından bir müfettiş görevlendirildi. Müfettişin bahse konu şikâyet üzerine, başta  Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere sorumluların beyanını alacağı ve olayla ilgili denetim ile incelemelerde bulunarak rapor hazırlayarak savcılığa göndermesi bekleniyor.

"ŞAKA GİBİ"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Hürriyet, "ŞAKA GİBİ! Usulsüzlükler var dedik 2 KEZ müfettiş istedik.Reddedildi Ama çöp şikayet dilekçesi bakanlığa gitti ve anında hakkımda müfettiş görevlendirildi Üstelik, GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN Demek ki çöp şikayeti yolsuzluktan daha önemli... Halbuki yolsuzluk daha kötü kokar...!" ifadelerine yer verdi.

ŞAKA GİBİ?
Usulsüzlükler var dedik 2 KEZ müfettiş istedik.Reddedildi

Ama çöp şikayet dilekçesi bakanlığa gitti ve anında hakkımda müfettiş görevlendirildi
Üstelik,
GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN

Demek ki çöp şikayeti yolsuzluktan daha önemli?
Halbuki yolsuzluk daha kötü kokar...! pic.twitter.com/KPG7WZ2U1M

— Fatma Kaplan Hürriyet (@fatmakaplan) January 13, 2021

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.