LASTİK İŞ

HÜRRİYET “HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIM”

Gölcük 30.03.2018 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET “HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIM”

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olan kızların ziyaretçileri eksik olmuyor. Dünya 2. kızları CHP ekibi ziyaret etti.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek Dünya ikincisi olan Gölcük  Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımı ve okul idarecilerini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP ilçe Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve yöneticiler ziyaret etti. CHP Heyetini Okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi  Futsal takımı sporcuları; Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli karşıladı. KIZLARIMIZI KUTLUYORUM   Başkan İşeri “Barbaros Hayretin Lisesi adını da o ünlü denizciden alan saygın çok değerli siyaset bilim adamlarının yetiştiği çok önemli kurumlarımızdan biri. Barbaros Hayrettin Lisesi Türkiye’nin gururu olmuştur. Sadece okulun değil Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı koymuştur. Bu güzel kızlarımız büyük başarılarından dolyı kutluyorum. Başarılarınız her alanda devam etsin”dedi. HER DESTEĞE VARIM CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan “Hepinizi kutluyorum. Başarılarınız inşallah artarak devam etsin. Sizlerle guru duydum. Kent adına ilçe adına okulumuz adına. Büyük baaşrı. Beni abla olarak kabul edin. Sizlere nasıl desteğim olacaksa sizlere desteğe hazırım. Sizlerin kentimizin adını duyurmanız çok önemli. Kız çocuklarına verdiğiniz destekten dolayı sayın hocalarımıza teşekkür ediyorum.  Bana düşen birşey olursa seve seve yardıma hazırım. BİZLERİN GURURU OLDU Okul Müdürü Zeki Kalaç “Okulumuza gösterdiğiniz ilginiz için teşekküre diyorum. Gerçekten çocuklarımız övgüyü hak ediyor. Kızlarımız Türkiye’de birinci oldu. Buradan giderken AL yıldızlı bayrağın hakkını vermek için bütün gayreti gösterdiler. Ben çocuklarımı tebrik ediyorum. Hasan Hocaya da teşekkür ederim”dedi. Konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ve İlçe kadın kolları başarılı olan kızlara hediye verdi.
Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olan kızların ziyaretçileri eksik olmuyor. Dünya 2. kızları CHP ekibi ziyaret etti.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek Dünya ikincisi olan Gölcük  Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımı ve okul idarecilerini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP ilçe Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve yöneticiler ziyaret etti.

CHP Heyetini Okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi  Futsal takımı sporcuları; Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli karşıladı.

KIZLARIMIZI KUTLUYORUM

 

Başkan İşeri “Barbaros Hayretin Lisesi adını da o ünlü denizciden alan saygın çok değerli siyaset bilim adamlarının yetiştiği çok önemli kurumlarımızdan biri. Barbaros Hayrettin Lisesi Türkiye’nin gururu olmuştur. Sadece okulun değil Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı koymuştur. Bu güzel kızlarımız büyük başarılarından dolyı kutluyorum. Başarılarınız her alanda devam etsin”dedi.

HER DESTEĞE VARIM

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan “Hepinizi kutluyorum. Başarılarınız inşallah artarak devam etsin. Sizlerle guru duydum. Kent adına ilçe adına okulumuz adına. Büyük baaşrı. Beni abla olarak kabul edin. Sizlere nasıl desteğim olacaksa sizlere desteğe hazırım. Sizlerin kentimizin adını duyurmanız çok önemli. Kız çocuklarına verdiğiniz destekten dolayı sayın hocalarımıza teşekkür ediyorum.  Bana düşen birşey olursa seve seve yardıma hazırım.

BİZLERİN GURURU OLDU

Okul Müdürü Zeki Kalaç “Okulumuza gösterdiğiniz ilginiz için teşekküre diyorum. Gerçekten çocuklarımız övgüyü hak ediyor. Kızlarımız Türkiye’de birinci oldu. Buradan giderken AL yıldızlı bayrağın hakkını vermek için bütün gayreti gösterdiler. Ben çocuklarımı tebrik ediyorum. Hasan Hocaya da teşekkür ederim”dedi.

Konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ve İlçe kadın kolları başarılı olan kızlara hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.