HÜRRİYET “İKTİDAR 13-0'I HAYALİNDE GÖRÜR”

Asayiş 29.05.2018 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET “İKTİDAR 13-0'I HAYALİNDE GÖRÜR”

CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili 1. Sıra adayı Fatma Kaplan Hürriyet Gölcük ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Hürriyet “Şuna ne kadar oy alacağımız yorumlamak için erken. Halkın bize olan yakınlığını ve samimiyetini görüyoruz. İktidar bu seçimde 13-0'ı artık hayal olarak görecek”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet dün CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret ederek, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet “Şuna ne kadar oy alacağımız yorumlamak için erken. Halkın bize olan yakınlığını ve samimiyetini görüyoruz. İktidar bu seçimde 13-0'ı artık hayal olarak görecek”dedi. İKTİDAR HAYAL GÖRÜYOR SKM Programı kapsamında İlçemize gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet kaplan Çalışmasına partiyi ziyaret ederek başladı. Program öncesi gündemi basına değerlendiren Hürriyet “Halkın bize olan ilgisini görüyoruz. İnsanların değişim istediği açıkça görünüyor.İktidar 13-0 alırız açıklamaları yapıyor. Ancak iktidar artık 13-0'ı hayal görürler”dedi. OHAL'İ KALDIRACAKLARMIŞ Hürriyet “ Olağanüstü Hal ile ülkeyi yönetmeye kalkıyorlar.  Sonra 24 Haziran'dan sonra OHAL'i kaldıracağız diyorlar. Yargı da tek kişiye teslim edilmiş durumda. Yoksulluk ortada, insanlar evlerine ekmek götüremiyor. Çocuklarını okutamıyorlar. Asgari ücret yoksulluk sınırının altında. Emeklilerin maaşı gittikçe düşüyor. İktidar tamamen rantçılara çalışıyor. Köprü yaptık, yol yaptık diye bağırıyorlar. Millet aç, millet yoksul. Türkiye ekonomisi bitmiş durumda” dedi.  EMEĞİN KARŞILIĞI CHP'DE Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Kim ki emekçi haklarını çalmaya tenezzül ediyorsa, karşısında emekçi dostlarını, mücadeleci ve cesur insanları bulur. Buradan tüm Türkiye'ye seslenmek istiyorum. Bu emekçi kardeşlerimizi kimse yalnız bırakmasın. Destek versin, Sözüne söz, gücüne güç katsın. Buradan bir söz daha veriyoruz. 25 Haziran sonrasında iktidar olduğumuzda işçilerin sendikal ve grev haklarının başta olmak üzere daha ne kadar hakkınız varsa önündeki engelleri kaldırmaya sizlere söz veriyorum ” diyerek sözlerine son verdi.     İktidarın vaatleri halktan tepki alıyor Sözlerine devam eden Hürriyet, 'Ramazan ayında olduğumuz için bazen aksaklıklar oluyor. Ama şu dönem baskın seçim olmasına rağmen iktidar kendince 'Hazırlıksız yakalayalım, devlet gücünü kullanalım' söylemlerine rağmen bu dönem vatandaşların bize büyük bir güven duyduklarını gözlemliyoruz. Vatandaşlar gözümüze umutla bakıyor ve artık değişim istiyor. Bu süreçte iktidarın vaatlerinin tepki aldığını gözlemlemekteyim. Halkımız 'İktidar vaat etmez, yapar' diyorlar. Bazı iktidar üst düzey yöneticilerinin abuk sabuk açıklamaları olmakta. Bu açıklamalar ne kadar korktuklarının dışa vurumu. Bizim 24 Haziran seçimleri için umudumuz çok büyük. Bizler 25 Haziran'da Güneşli bir Türkiye'ye uyanacağız” dedi.  TEMAD'A ZİYARET CHP Kocaeli Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet ve İlçe yöneticileri daha sonra TEMAD Başkanı Bekir Tülü, yönetimini ve TEMAD üyelerini ziyaret etti. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Kaplan, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve üyelere ev sahipliği için teşekkür etti.  
CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili 1. Sıra adayı Fatma Kaplan Hürriyet Gölcük ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Hürriyet “Şuna ne kadar oy alacağımız yorumlamak için erken. Halkın bize olan yakınlığını ve samimiyetini görüyoruz. İktidar bu seçimde 13-0'ı artık hayal olarak görecek”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet dün CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret ederek, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet “Şuna ne kadar oy alacağımız yorumlamak için erken. Halkın bize olan yakınlığını ve samimiyetini görüyoruz. İktidar bu seçimde 13-0'ı artık hayal olarak görecek”dedi.

İKTİDAR HAYAL GÖRÜYOR
SKM Programı kapsamında İlçemize gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet kaplan Çalışmasına partiyi ziyaret ederek başladı. Program öncesi gündemi basına değerlendiren Hürriyet “Halkın bize olan ilgisini görüyoruz. İnsanların değişim istediği açıkça görünüyor.İktidar 13-0 alırız açıklamaları yapıyor. Ancak iktidar artık 13-0'ı hayal görürler”dedi.

OHAL'İ KALDIRACAKLARMIŞ
Hürriyet “ Olağanüstü Hal ile ülkeyi yönetmeye kalkıyorlar.  Sonra 24 Haziran'dan sonra OHAL'i kaldıracağız diyorlar. Yargı da tek kişiye teslim edilmiş durumda. Yoksulluk ortada, insanlar evlerine ekmek götüremiyor. Çocuklarını okutamıyorlar. Asgari ücret yoksulluk sınırının altında. Emeklilerin maaşı gittikçe düşüyor. İktidar tamamen rantçılara çalışıyor. Köprü yaptık, yol yaptık diye bağırıyorlar. Millet aç, millet yoksul. Türkiye ekonomisi bitmiş durumda” dedi. 

EMEĞİN KARŞILIĞI CHP'DE
Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Kim ki emekçi haklarını çalmaya tenezzül ediyorsa, karşısında emekçi dostlarını, mücadeleci ve cesur insanları bulur. Buradan tüm Türkiye'ye seslenmek istiyorum. Bu emekçi kardeşlerimizi kimse yalnız bırakmasın. Destek versin, Sözüne söz, gücüne güç katsın. Buradan bir söz daha veriyoruz. 25 Haziran sonrasında iktidar olduğumuzda işçilerin sendikal ve grev haklarının başta olmak üzere daha ne kadar hakkınız varsa önündeki engelleri kaldırmaya sizlere söz veriyorum ” diyerek sözlerine son verdi.    
İktidarın vaatleri halktan tepki alıyor
Sözlerine devam eden Hürriyet, 'Ramazan ayında olduğumuz için bazen aksaklıklar oluyor. Ama şu dönem baskın seçim olmasına rağmen iktidar kendince 'Hazırlıksız yakalayalım, devlet gücünü kullanalım' söylemlerine rağmen bu dönem vatandaşların bize büyük bir güven duyduklarını gözlemliyoruz. Vatandaşlar gözümüze umutla bakıyor ve artık değişim istiyor. Bu süreçte iktidarın vaatlerinin tepki aldığını gözlemlemekteyim. Halkımız 'İktidar vaat etmez, yapar' diyorlar. Bazı iktidar üst düzey yöneticilerinin abuk sabuk açıklamaları olmakta. Bu açıklamalar ne kadar korktuklarının dışa vurumu. Bizim 24 Haziran seçimleri için umudumuz çok büyük. Bizler 25 Haziran'da Güneşli bir Türkiye'ye uyanacağız” dedi. 

TEMAD'A ZİYARET
CHP Kocaeli Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet ve İlçe yöneticileri daha sonra TEMAD Başkanı Bekir Tülü, yönetimini ve TEMAD üyelerini ziyaret etti. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Kaplan, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve üyelere ev sahipliği için teşekkür etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.