LASTİK İŞ

HÜRRİYET ‘’KADININ HALİNDEN KADIN ANLAR’’

Asayiş 31.05.2018 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET ‘’KADININ HALİNDEN KADIN ANLAR’’

Gölcük'te partisinin programlarına katılan Milletvekili Hürriyet ziyaret ettiği tekstil atölyesinde, “Kadının halinden kadın anlar. Halinizden anlamayanlara meydan vermeyin” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük ilçesinde partilileriyle bir araya geldi. CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeleri Özgür Yılmaz, Muharrem Aydın ve partilileriyle birlikte ilçede ziyaretlerde bulundu.  Partilileriyle birlikte, Değirmendere Yüzbaşılar pazarını ziyaret eden CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, burada hem Pazar esnafını hem de alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ziyaret eden Hürriyet, Değirmendere Deniz Altı Sevenler Derneği'ni de ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerden belki de en önemlisi ise Gölcük Düzağaç Mahallesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesindeki kadınlar oldu.  Burada kadın emekçilerle buluşan Milletvekili Hürriyet, CHP'nin 24 Haziran seçim bildirgesinin kadınlar için öneminden bahsetti.  KADIN BAKANLIĞINI BİRLİKTE KURACAĞIZ Tekstil atölyesinde kadınlarla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kadınlara yönelik olarak projelerinden bahsetti. Kadınların ilgiyle dinlediği Milletvekili Hürriyet CHP'nin seçim bildirgesinde yer alan maddelere değinerek, “GSS primleri devlet tarafından ödenen yeşil kart sahibi her hanedeki kadınların hesabına aylık 1.000 TL yatıracağız. Böylece kadınları ekonomik açıdan güçlendireceğiz. Aile Maaşı bağlanan ailelere, asgari ihtiyaçlarını karşılayacakları şekilde su, elektrik ve ısınma desteği vereceğiz. Kuracağımız Kadın Bakanlığı ile kadınların sorunlarına en doğru ve en acil çözümleri yine kadınlarla birlikte alacağız. Her yeni kadın istihdamında SGK priminin işveren payının yüzde 25'ini ödeyeceğiz. Bütün mahallelerde yeterli sayıda ücretsiz kreş açacağız. Çocuklarını özel kreşe gönderen ailelere belirli tutarda destek ödemesi yapacağız”  
Gölcük'te partisinin programlarına katılan Milletvekili Hürriyet ziyaret ettiği tekstil atölyesinde, “Kadının halinden kadın anlar. Halinizden anlamayanlara meydan vermeyin” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük ilçesinde partilileriyle bir araya geldi. CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeleri Özgür Yılmaz, Muharrem Aydın ve partilileriyle birlikte ilçede ziyaretlerde bulundu. 
Partilileriyle birlikte, Değirmendere Yüzbaşılar pazarını ziyaret eden CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, burada hem Pazar esnafını hem de alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ziyaret eden Hürriyet, Değirmendere Deniz Altı Sevenler Derneği'ni de ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerden belki de en önemlisi ise Gölcük Düzağaç Mahallesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesindeki kadınlar oldu.  Burada kadın emekçilerle buluşan Milletvekili Hürriyet, CHP'nin 24 Haziran seçim bildirgesinin kadınlar için öneminden bahsetti. 
KADIN BAKANLIĞINI BİRLİKTE KURACAĞIZ
Tekstil atölyesinde kadınlarla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kadınlara yönelik olarak projelerinden bahsetti. Kadınların ilgiyle dinlediği Milletvekili Hürriyet CHP'nin seçim bildirgesinde yer alan maddelere değinerek, “GSS primleri devlet tarafından ödenen yeşil kart sahibi her hanedeki kadınların hesabına aylık 1.000 TL yatıracağız. Böylece kadınları ekonomik açıdan güçlendireceğiz. Aile Maaşı bağlanan ailelere, asgari ihtiyaçlarını karşılayacakları şekilde su, elektrik ve ısınma desteği vereceğiz. Kuracağımız Kadın Bakanlığı ile kadınların sorunlarına en doğru ve en acil çözümleri yine kadınlarla birlikte alacağız. Her yeni kadın istihdamında SGK priminin işveren payının yüzde 25'ini ödeyeceğiz. Bütün mahallelerde yeterli sayıda ücretsiz kreş açacağız. Çocuklarını özel kreşe gönderen ailelere belirli tutarda destek ödemesi yapacağız”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.