LASTİK İŞ
ismail

HÜRRİYET O DJ'İ SAVUNDU

Kocaeli 09.09.2019 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET O DJ'İ SAVUNDU

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, SanatFest’te sahne alan ve Ata öven tweetler atan Kardelen Başak ile ilgili konuştu. Hürriyet, “Tweetler DJ Ka SanatFest’i biz düzenlemedik” dedi.

DİKKAT ÇEKEN SÖYLEMLER Belediye Başkanı , İzmit’te hatta Türkiye’de infial yaratan hakkında konuştu. Demokrat Kocaeli Gazetesine konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hürriyet, dikkat çekici ifadeler kullandı. Söz konusu tweetlerin DJ’e ait olmadığını ifade eden Hürriyet, ’i de İzmit Belediyesinin düzenlemediğini söyledi. İzmit Fatma Kaplan Hürriyet DJ Kardelen Başak SanatFest KENDİSİNE ULAŞTIK İşte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in konuyla ilgili açıklamaları: “Öncelikle biz İzmit’e gelen herkesin tüm detaylarıyla geçmişini bilemeyiz. O festivale de onlarca katılımcı var. Bunların tamamıyla alakalı ayrıntılı bir şekilde tarama yapıldı. Terör örgütüne destek olduğu iddia edilen tvitlerin ardından ise kendisine ulaşıldı. CEZA ALMAM GEREKİR Kendisi, mahkemeden beraat kararlarını bize ulaştırdı. Aynı zamanda o tvitlerin büyük bir bölümünün kendisine ait olmadığını söyledi. Ayrıca o DJ hukukçuymuş. Bir hukukçu olarak ben nasıl böyle tvitleri atarım, bu tvitler benim olsa ceza almam gerekir dedi.  SANATFEST’İ BİZ DÜZENLEMEDİK Bu etkinliğin düzenleyicisi ayrıca SanatFest. 11 yıldır Türkiye’nin birçok yerinde festival yapıyorlar ve festivallerin doğduğu yer . Biz belediye olarak sadece yer temini yapıyoruz ve lojistik hizmeti sunuyoruz. Bütçemizden bir lira harcamıyoruz. Fakat birileri hakkımda linç kampanyası düzenlemek için bekliyor. Onlar hakkında hukuki işlem yaptıracağız. Bizi kimse PKK ile yan yana getiremez EKŞİ SÖZLÜK DE YORUM YAĞDI  Kardelen Başak'ın İzmit Seka Part'ta verdiği konserin yankıları sürüyor. Geçmişte PKK sempatizanı ve Atatürk düşmanı paylaşımlarda bulunan DJ'in İzmit'te konser vermesine İzmitlilerden büyük tepki ve eleştiri geldi. Ekşi Sözlük'te de gündem bu konserdi... Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, SanatFest’te sahne alan ve Ata öven tweetler atan Kardelen Başak ile ilgili konuştu. Hürriyet, “Tweetler DJ Ka SanatFest’i biz düzenlemedik” dedi.

DİKKAT ÇEKEN SÖYLEMLER

Belediye Başkanı , İzmit’te hatta Türkiye’de infial yaratan hakkında konuştu. Demokrat Kocaeli Gazetesine konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hürriyet, dikkat çekici ifadeler kullandı. Söz konusu tweetlerin DJ’e ait olmadığını ifade eden Hürriyet, ’i de İzmit Belediyesinin düzenlemediğini söyledi. İzmit Fatma Kaplan Hürriyet DJ Kardelen Başak SanatFest

KENDİSİNE ULAŞTIK

İşte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in konuyla ilgili açıklamaları: “Öncelikle biz İzmit’e gelen herkesin tüm detaylarıyla geçmişini bilemeyiz. O festivale de onlarca katılımcı var. Bunların tamamıyla alakalı ayrıntılı bir şekilde tarama yapıldı. Terör örgütüne destek olduğu iddia edilen tvitlerin ardından ise kendisine ulaşıldı. CEZA ALMAM GEREKİR Kendisi, mahkemeden beraat kararlarını bize ulaştırdı. Aynı zamanda o tvitlerin büyük bir bölümünün kendisine ait olmadığını söyledi. Ayrıca o DJ hukukçuymuş. Bir hukukçu olarak ben nasıl böyle tvitleri atarım, bu tvitler benim olsa ceza almam gerekir dedi. 

SANATFEST’İ BİZ DÜZENLEMEDİK

Bu etkinliğin düzenleyicisi ayrıca SanatFest. 11 yıldır Türkiye’nin birçok yerinde festival yapıyorlar ve festivallerin doğduğu yer . Biz belediye olarak sadece yer temini yapıyoruz ve lojistik hizmeti sunuyoruz. Bütçemizden bir lira harcamıyoruz. Fakat birileri hakkımda linç kampanyası düzenlemek için bekliyor. Onlar hakkında hukuki işlem yaptıracağız. Bizi kimse PKK ile yan yana getiremez

EKŞİ SÖZLÜK DE YORUM YAĞDI 

Kardelen Başak'ın İzmit Seka Part'ta verdiği konserin yankıları sürüyor. Geçmişte PKK sempatizanı ve Atatürk düşmanı paylaşımlarda bulunan DJ'in İzmit'te konser vermesine İzmitlilerden büyük tepki ve eleştiri geldi. Ekşi Sözlük'te de gündem bu konserdi... Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.