LASTİK İŞ
ismail

HÜRRİYET’TEN YAMAN’A SERT ÇIKIŞ

Asayiş 27.10.2018 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜRRİYET’TEN YAMAN’A SERT ÇIKIŞ

Kömür tozu yağmuruyla mücadele eden Dilovası Kayapınar ve Turgut Özal Mahallesi sakinlerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Cemil Yaman’ın ‘Matmazel şov yapıyor’ sözlerine de karşılık verdi; “Ben kadın olarak buraya geldim onlar adam olarak buraya gelemedi”

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; CHP Dilovası Belediyesi Başkan adayı Kemal Memiş, CHP Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir ile birlikte önceki akşam Kömürcüler OSB’nin kömür yağmuruyla mücadele eden Dilovası sakinlerini bir kez daha ziyaret etti. Daha önce de Kömürcüler OSB’nin yarattığı sıkıntıları dinlemek için Ankara mesaisi sonrasında Dilovası sakinlerinin ziyaret eden Hürriyet, bu sefer de Ankara’dan gelir gelmez ilçe sakinlerini unutmadı. AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın “Matmazel şov yapıyor” sözlerine de cevap veren Hürriyet, “Ben matmazel falan değilim. Kenti ve insanı için onların gösteremediği cesareti gösteren güçlü bir kadınım. Ben kadın olarak buraya geldim, onlar adam olarak buraya gelemedi” dedi. MİLLETİN SESİNİ DUYURMAK ŞOV MU? Dilovası sakinleriyle buluşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası sorunlarının AKP’li siyasilerin umurunda olmadığını belirterek, “Siz burada kömürden boğuluyormuşsunuz, ölüyormuşsunuz umurlarında değil. Seçim dönemi kırk takla atıyorlar, şimdi bizi şov yapmakla suçluyorlar. Eğer milletin yardımına koşmaksa, eğer milletin sesini duyurmaksa şov yapmak evet şov yapıyoruz. Biraz onlar da şov yapsınlar da şu sorunu çözsünler. Bu şov falan değil. Seçim bitiyor, tüm sözlerini unutuyorlar. Dilovası bizim davamız diyorlardı. Ne oldu o davaya? Kaç sene oldu o dava çözülemedi. Demek ki, birilerinin hakiki davası değil. Ama biz oy hesabı yapmadan geldik, yanınızda aslanlar gibi durduk. Yeter ki sorununuz çözülsün, çocuklarınız artık hasta olmasın. Sizlerin evladı bizim de evlatlarımız, bu kentin evlatları, bizim geleceğimiz” dedi.
Kömür tozu yağmuruyla mücadele eden Dilovası Kayapınar ve Turgut Özal Mahallesi sakinlerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Cemil Yaman’ın ‘Matmazel şov yapıyor’ sözlerine de karşılık verdi; “Ben kadın olarak buraya geldim onlar adam olarak buraya gelemedi”

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; CHP Dilovası Belediyesi Başkan adayı Kemal Memiş, CHP Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir ile birlikte önceki akşam Kömürcüler OSB’nin kömür yağmuruyla mücadele eden Dilovası sakinlerini bir kez daha ziyaret etti. Daha önce de Kömürcüler OSB’nin yarattığı sıkıntıları dinlemek için Ankara mesaisi sonrasında Dilovası sakinlerinin ziyaret eden Hürriyet, bu sefer de Ankara’dan gelir gelmez ilçe sakinlerini unutmadı. AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın “Matmazel şov yapıyor” sözlerine de cevap veren Hürriyet, “Ben matmazel falan değilim. Kenti ve insanı için onların gösteremediği cesareti gösteren güçlü bir kadınım. Ben kadın olarak buraya geldim, onlar adam olarak buraya gelemedi” dedi.

MİLLETİN SESİNİ DUYURMAK ŞOV MU?

Dilovası sakinleriyle buluşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası sorunlarının AKP’li siyasilerin umurunda olmadığını belirterek, “Siz burada kömürden boğuluyormuşsunuz, ölüyormuşsunuz umurlarında değil. Seçim dönemi kırk takla atıyorlar, şimdi bizi şov yapmakla suçluyorlar. Eğer milletin yardımına koşmaksa, eğer milletin sesini duyurmaksa şov yapmak evet şov yapıyoruz. Biraz onlar da şov yapsınlar da şu sorunu çözsünler. Bu şov falan değil. Seçim bitiyor, tüm sözlerini unutuyorlar. Dilovası bizim davamız diyorlardı. Ne oldu o davaya? Kaç sene oldu o dava çözülemedi. Demek ki, birilerinin hakiki davası değil. Ama biz oy hesabı yapmadan geldik, yanınızda aslanlar gibi durduk. Yeter ki sorununuz çözülsün, çocuklarınız artık hasta olmasın. Sizlerin evladı bizim de evlatlarımız, bu kentin evlatları, bizim geleceğimiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.