LASTİK İŞ

HÜSEYİN BARIŞ YOĞUN BAKIMDA

Sağlık 06.04.2017 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN BARIŞ YOĞUN BAKIMDA

Barış İnşaat’ın sahibi Hüseyin Barış Kalp krizi geçirdi.

Barış İnşaatın sahibi Hüseyin Barış, sırtındaki ağrılardan şikayetçi olup Gölcük Aile Konak Hastanesinde gitti.. Yapılan tetkikler sonucu Barış’ı acil çağıran Özel Konak Hastanesi Damarların tıkalı olması sebebiyle ameliyat olmasını gerektiğini söyleyince Barış İzmit Medical Park Hastanesine gitti. Hastaneye geldiğinde, kalp damarlarının tıkalı olduğu öğrenilen Barış, hemen anjiyo yapıldı. daha sonra Bypas ile kalp damarı açılan ve stent takılan Barış’ın hayati tehlikeyi atlattığı ancak yoğun bakımda tutulduğu belirtildi.  Bizde Yeni gölcük gazetesi olarak Hüseyin Barış’a acil şifalar diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
Barış İnşaat’ın sahibi Hüseyin Barış Kalp krizi geçirdi.

Barış İnşaatın sahibi Hüseyin Barış, sırtındaki ağrılardan şikayetçi olup Gölcük Aile Konak Hastanesinde gitti.. Yapılan tetkikler sonucu Barış’ı acil çağıran Özel Konak Hastanesi Damarların tıkalı olması sebebiyle ameliyat olmasını gerektiğini söyleyince Barış İzmit Medical Park Hastanesine gitti. Hastaneye geldiğinde, kalp damarlarının tıkalı olduğu öğrenilen Barış, hemen anjiyo yapıldı. daha sonra Bypas ile kalp damarı açılan ve stent takılan Barış’ın hayati tehlikeyi atlattığı ancak yoğun bakımda tutulduğu belirtildi. 

Bizde Yeni gölcük gazetesi olarak Hüseyin Barış’a acil şifalar diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.