LASTİK İŞ
ismail

HÜSEYİN BAT'I MEMNUN EDEN ZİYARET

Spor 13.11.2017 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN BAT'I MEMNUN EDEN ZİYARET

İlçemiz sanayi esnaflarından amatör spor aşığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, geçtiğimiz hafta sonu kendisi adına oldukça önemli bir misafirini ağırladı

35 YIL ÖNCEKİ BAŞKANI GELDİ Geçtiğimiz Hafta içinde, Kavaklı Stadı'nda Hisareynspor ile Gebze Tayfunspor arasında oynanan, Kocaeli Amatör Süper Lig maçı, oldukça güzel görüntülere sahne oldu. İlçemiz sanayi esnaflarından amatör spor aşığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, geçtiğimiz hafta sonu kendisi adına oldukça önemli bir misafirini ağırladı. Bat'ın bu misafiri, rakip Gebze Tayfunspor'un 35 yıllık başkanı Cengiz İddiacı. Bat, bundan 35 sene önce, fytbol yaşantısını ilk lisansının çıktığı kulübün Gebze Tayfunspor olduğunu ve o zaman Başkan olan Cengiz İddiacı'nın kendisi üzerinde çok büyük emeği olduğunu söyledi. Hüseyin Bat'ın, gençliğinde iyi bir futbolcu olduğunu ifade Başkan İddiacı, Bat'ı görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Bat ve İddiacı'nın bu sohbetine, zaman zaman Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut da eşlik etti. Bu üçlünün sohbeti, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemiz sanayi esnaflarından amatör spor aşığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, geçtiğimiz hafta sonu kendisi adına oldukça önemli bir misafirini ağırladı

35 YIL ÖNCEKİ BAŞKANI GELDİ
Geçtiğimiz Hafta içinde, Kavaklı Stadı'nda Hisareynspor ile Gebze Tayfunspor arasında oynanan, Kocaeli Amatör Süper Lig maçı, oldukça güzel görüntülere sahne oldu. İlçemiz sanayi esnaflarından amatör spor aşığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, geçtiğimiz hafta sonu kendisi adına oldukça önemli bir misafirini ağırladı. Bat'ın bu misafiri, rakip Gebze Tayfunspor'un 35 yıllık başkanı Cengiz İddiacı. Bat, bundan 35 sene önce, fytbol yaşantısını ilk lisansının çıktığı kulübün Gebze Tayfunspor olduğunu ve o zaman Başkan olan Cengiz İddiacı'nın kendisi üzerinde çok büyük emeği olduğunu söyledi. Hüseyin Bat'ın, gençliğinde iyi bir futbolcu olduğunu ifade Başkan İddiacı, Bat'ı görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Bat ve İddiacı'nın bu sohbetine, zaman zaman Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut da eşlik etti. Bu üçlünün sohbeti, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.