LASTİK İŞ
ismail

HÜSEYİN HASIRCI EDEBİYETE UĞURLANDI

27.11.2017 - 15:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN HASIRCI EDEBİYETE UĞURLANDI

İlçemizin ve Kavaklı Mahallesi’nin en köklü isimlerinden birisi olan, Amatör Spor Aşığı 61 yaşındaki Hüseyin Fikri Hasırcı’nın zamansız vefatı, ailesi ilçemizi ve amatör spor camiasını yasa boğdu

Evli ve 2 çocuk ile 1 torun sahibi olan Hasırcı, dün Kavaklı Camii’nde öğle namazını müteakip, kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurladı. Hasırcı, Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa defnedildi     AMATÖR SPOR CAMİASI ÖKSÜZ KALDI İlçemiz Pazar sabahı Kavaklı Mahallesi sakinlerinden ve Amatör Spor Aşığı Kavaklıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Fikri Hasırcı’nın (61) vefat haberiyle sarsılmaz. Hasırcı’nın zamansız ve ani vefatı, başta ailesi olmak üzere, yakınları, sevenleri ve dostları şok oldu. Çevresinde ve özellikle amatör spor camiasında hemen her kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Hüseyin Hasırcı, dün son yolculuğuna yıllarca ikamet ettiği Kavaklı’da bulunan Kavaklı Camii’nden uğurlandı. Melahat hanım ile evli olan, Ozan ile Şebnem Hasırcı’nın babaları ve 1 torun sahibi olan Hasırcı, dün Kavaklı Camii’nde öğle namazını müteakip, kılınan cenaze namazının ardından, ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurladı.   HASIRCI’YI YALNIZ BIRAKMADILAR Dün Kavaklı Camii’nde Hüseyin Fikri Hasırcı için kılınan cenaze namazında, Hasırcı’yı dostları yalnız bırakmadı. Hasırcı’nın cenaze namazına, DYP Kocaeli eski Milletvekili Halil İbrahim Artvinli, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP Gölcük eski Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Kavaklıspor Başkanı Cevdet Barış, Gölcük Esmaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük ve İzmit’teki amatör spor kulüplerin başkanları ile yöneticileri, çok sayıda esnaf ile Hasırcı ailesinin yakınları katıldı. Hasırcı, Kavaklı Camii İmamı Gençağa Eren’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa defnedildi. Bizde yeni Gölcük Gazetesi olarak, Hasırcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemizin ve Kavaklı Mahallesi’nin en köklü isimlerinden birisi olan, Amatör Spor Aşığı 61 yaşındaki Hüseyin Fikri Hasırcı’nın zamansız vefatı, ailesi ilçemizi ve amatör spor camiasını yasa boğdu

Evli ve 2 çocuk ile 1 torun sahibi olan Hasırcı, dün Kavaklı Camii’nde öğle namazını müteakip, kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurladı. Hasırcı, Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa defnedildi

 

 

AMATÖR SPOR CAMİASI ÖKSÜZ KALDI

İlçemiz Pazar sabahı Kavaklı Mahallesi sakinlerinden ve Amatör Spor Aşığı Kavaklıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Fikri Hasırcı’nın (61) vefat haberiyle sarsılmaz. Hasırcı’nın zamansız ve ani vefatı, başta ailesi olmak üzere, yakınları, sevenleri ve dostları şok oldu. Çevresinde ve özellikle amatör spor camiasında hemen her kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Hüseyin Hasırcı, dün son yolculuğuna yıllarca ikamet ettiği Kavaklı’da bulunan Kavaklı Camii’nden uğurlandı. Melahat hanım ile evli olan, Ozan ile Şebnem Hasırcı’nın babaları ve 1 torun sahibi olan Hasırcı, dün Kavaklı Camii’nde öğle namazını müteakip, kılınan cenaze namazının ardından, ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurladı.

 

HASIRCI’YI YALNIZ BIRAKMADILAR

Dün Kavaklı Camii’nde Hüseyin Fikri Hasırcı için kılınan cenaze namazında, Hasırcı’yı dostları yalnız bırakmadı. Hasırcı’nın cenaze namazına, DYP Kocaeli eski Milletvekili Halil İbrahim Artvinli, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP Gölcük eski Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Kavaklıspor Başkanı Cevdet Barış, Gölcük Esmaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük ve İzmit’teki amatör spor kulüplerin başkanları ile yöneticileri, çok sayıda esnaf ile Hasırcı ailesinin yakınları katıldı. Hasırcı, Kavaklı Camii İmamı Gençağa Eren’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa defnedildi.

Bizde yeni Gölcük Gazetesi olarak, Hasırcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.