HÜSEYİN ÖMÜR VE EYMEN DİLBER'İN SÜNNET HEYECANI

12.09.2017 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN ÖMÜR VE EYMEN DİLBER'İN SÜNNET HEYECANI

İlçemizin çok yakından tanıdığı Havva ve Hüseyin Erdemir ile Semra ve Hüseyin Dilber'in torunları, Gizem ve Selçuk çiftinin birici oğulları 6 yaşındaki Hüseyin Ömür ile 1.5 yaşındaki Eymen, 22 Eyül'de yapılacak olan sünnet için oldukça heyecanlılar.  Özellikle Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, bu heyecanı en fazla yaşayan isimlerden birisi. Torunlarına oldukça düşkün olan Dede Dilber, küçük torunu Eymen'i kucağından indirmiyor.  Erdemir ve Dilber aileleri, 22 Eylül Cuma akşamı Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan Sünnet Cemiyeti'nin kusursuz geçmesi için, ince eleyip sık dokuyorlar.  Bugünlerde gerek Erdemir ailesi olsun, gerekse Dilber ailesi ile Ömür ve Eymen'in anne ve babaları Gizem ile Selçuk, harıl harıl davetiye yazıyorlar. Dostlarını unutmamaya özen gösteren ailelerin telaşı, 22 Eylül akşamına kadar sürecek.  Torunlarına düşkünlüğü ile tanınan Hüseyin Dilber, Ömür ve Eymen'in anne ve babasından daha heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, her iki aileye kolaylıklar diliyor, Hüseyin Ömür ve Eymen'e şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  “Oldu da bitti Maaşallah, Damat Olurlar İnşallah”

İlçemizin çok yakından tanıdığı Havva ve Hüseyin Erdemir ile Semra ve Hüseyin Dilber'in torunları, Gizem ve Selçuk çiftinin birici oğulları 6 yaşındaki Hüseyin Ömür ile 1.5 yaşındaki Eymen, 22 Eyül'de yapılacak olan sünnet için oldukça heyecanlılar. 
Özellikle Gölcük Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Dilber, bu heyecanı en fazla yaşayan isimlerden birisi. Torunlarına oldukça düşkün olan Dede Dilber, küçük torunu Eymen'i kucağından indirmiyor. 
Erdemir ve Dilber aileleri, 22 Eylül Cuma akşamı Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan Sünnet Cemiyeti'nin kusursuz geçmesi için, ince eleyip sık dokuyorlar. 
Bugünlerde gerek Erdemir ailesi olsun, gerekse Dilber ailesi ile Ömür ve Eymen'in anne ve babaları Gizem ile Selçuk, harıl harıl davetiye yazıyorlar. Dostlarını unutmamaya özen gösteren ailelerin telaşı, 22 Eylül akşamına kadar sürecek. 
Torunlarına düşkünlüğü ile tanınan Hüseyin Dilber, Ömür ve Eymen'in anne ve babasından daha heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, her iki aileye kolaylıklar diliyor, Hüseyin Ömür ve Eymen'e şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
“Oldu da bitti Maaşallah, Damat Olurlar İnşallah”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.