HÜSEYİN YILMAZ DUALARLA UĞURLANDI

Gölcük 21.10.2017 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN YILMAZ DUALARLA UĞURLANDI

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Gölcük Belediye Meclisi Üyesi Av. Hüseyin Yılmaz bugün düzenlenen iki törenle ebediyete uğurlandı.

Gölcük Belediyesi önünde gerçekleşen cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş Kemal Kahraman, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti il ve İlçe Başkanları, Yöneticileri, Belediye Daire Müdürleri, Belediye personeli, sivil toplum kuruluşları, merhum Hüseyin Yılmaz’ın ailesi ve yakınları katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada “Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre birlikte çalışma imkanımız oldu. Gönül arzu ederdi ki birlikte Gölcük’ümüzün, Kocaeli’mizin geleceği ile ilgili çalışmalar yürüttüğümüz meclisimizde çalışma imkanımız olsaydı. Ama Yüce Rabbimizin takdiri ilahisi süre olarak kısa bir süre birlikte olduk. Meclis üyeliğinden öncede dostluğumuz vardı, görüşüyor, konuşuyor,  beraber sohbet ettiğimiz, aynı masa etrafında buluştuğumuz anlar olmuştu. Ama meclis üyeliği  süresi içerisinde çok farklı bir Hüseyin Yılmaz kardeşimizle tanıştık.  Gerçekten toplumun dertleri ile dertlenen, onların sorunları çözümü adına pozitif katkılar sunan  bir insandı. Muhalefetini yaparken bile kırmadan, incitmeden çözüm önerilerini ortaya koyarak bir muhalefet yapardı. Gerçekten kalbi sevdik Yüce Rabbimden rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olur inşallah. Kederli ailesine, eşine, çocuklarına tüm yakınlarına büyük sabırlar versin” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ da törende bir konuşma yaptı “Bizde Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre çalışma imkanı bulduk. Çalışkanlığı ile pozitif bakışıyla sevdik Hüseyin kardeşimizi hemde çok sevdik. Hastalığında ziyaret ettim. Ara ara fırsat buldukça aradım halini hatırını sordum değerli bir kardeşimizdi. İyi bir iz bıraktığına inanıyorum ve geride kalan eşine ve yavrularına Rabbim hayırlı ömürler versin. Hüseyin kardeşimizin mekanı cennet olsun inşallah. Rahmetle ve minnetle, saygıyla eğiliyorum. Allah rahmet eylesin” dedi. Törende yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız cenaze duasını yaptı. Gölcük Belediyesi önünde yapılan cenaze törenin ardından, Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Değirmendere Merkez Camiine götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından, binlerce seveni eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.  
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Gölcük Belediye Meclisi Üyesi Av. Hüseyin Yılmaz bugün düzenlenen iki törenle ebediyete uğurlandı.

Gölcük Belediyesi önünde gerçekleşen cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş Kemal Kahraman, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti il ve İlçe Başkanları, Yöneticileri, Belediye Daire Müdürleri, Belediye personeli, sivil toplum kuruluşları, merhum Hüseyin Yılmaz’ın ailesi ve yakınları katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada “Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre birlikte çalışma imkanımız oldu. Gönül arzu ederdi ki birlikte Gölcük’ümüzün, Kocaeli’mizin geleceği ile ilgili çalışmalar yürüttüğümüz meclisimizde çalışma imkanımız olsaydı. Ama Yüce Rabbimizin takdiri ilahisi süre olarak kısa bir süre birlikte olduk. Meclis üyeliğinden öncede dostluğumuz vardı, görüşüyor, konuşuyor,  beraber sohbet ettiğimiz, aynı masa etrafında buluştuğumuz anlar olmuştu. Ama meclis üyeliği  süresi içerisinde çok farklı bir Hüseyin Yılmaz kardeşimizle tanıştık.  Gerçekten toplumun dertleri ile dertlenen, onların sorunları çözümü adına pozitif katkılar sunan  bir insandı. Muhalefetini yaparken bile kırmadan, incitmeden çözüm önerilerini ortaya koyarak bir muhalefet yapardı. Gerçekten kalbi sevdik Yüce Rabbimden rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olur inşallah. Kederli ailesine, eşine, çocuklarına tüm yakınlarına büyük sabırlar versin” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ da törende bir konuşma yaptı “Bizde Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre çalışma imkanı bulduk. Çalışkanlığı ile pozitif bakışıyla sevdik Hüseyin kardeşimizi hemde çok sevdik. Hastalığında ziyaret ettim. Ara ara fırsat buldukça aradım halini hatırını sordum değerli bir kardeşimizdi. İyi bir iz bıraktığına inanıyorum ve geride kalan eşine ve yavrularına Rabbim hayırlı ömürler versin. Hüseyin kardeşimizin mekanı cennet olsun inşallah. Rahmetle ve minnetle, saygıyla eğiliyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.

Törende yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız cenaze duasını yaptı.

Gölcük Belediyesi önünde yapılan cenaze törenin ardından, Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Değirmendere Merkez Camiine götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından, binlerce seveni eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.