HÜSEYİN YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ

20.10.2017 - 21:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSEYİN YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde uzun süre grup başkan vekilliği yapan, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi 57 yaşındaki avukat Hüseyin Yılmaz hayatını kaybetti.

Avukat Hüseyin Yılmaz uzun süredir gördüğü kanser tedavisi sonrasında hayatını kaybetti. Daha önce de kanser teşhisi konulan ancak bu amansız hastalığı yenmeyi başaran Yılmaz, hastalık nüksedince zayıf düştü. Bir süredir Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören 57 yaşındaki hukukçu yaşam savaşını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Gölcük’te düzenlenecek cenaze merasimi sonrasında defnedilecek.  Hüseyin Yılmaz 2014 yerel seçimlerinde Gölcük ve Kocaeli Büyükşehir belediyelerinde meclis üyesi olmuştu. Yılmaz Cumartesi günü öğle namazına mütakip Değirmendere Merkez camisinden son yolculuğuna uğurlanacak. Yeni Gölcük gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsalığı dileriz
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde uzun süre grup başkan vekilliği yapan, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi 57 yaşındaki avukat Hüseyin Yılmaz hayatını kaybetti.

Avukat Hüseyin Yılmaz uzun süredir gördüğü kanser tedavisi sonrasında hayatını kaybetti. Daha önce de kanser teşhisi konulan ancak bu amansız hastalığı yenmeyi başaran Yılmaz, hastalık nüksedince zayıf düştü. Bir süredir Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören 57 yaşındaki hukukçu yaşam savaşını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Gölcük’te düzenlenecek cenaze merasimi sonrasında defnedilecek.  Hüseyin Yılmaz 2014 yerel seçimlerinde Gölcük ve Kocaeli Büyükşehir belediyelerinde meclis üyesi olmuştu.

Yılmaz Cumartesi günü öğle namazına mütakip Değirmendere Merkez camisinden son yolculuğuna uğurlanacak.

Yeni Gölcük gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsalığı dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.